StoryEditorOCM
Showbiz‘TRI, DVA, JEDAN - KUHAJ!‘

Jozefina je pobijedila Dalmatinca Joška, ali su žestoko zatulumarili nakon finala. Otkriva gdje objavljuje recepte i zašto joj je nakon povratka iz Njemačke sjajno, a zašto teško

11. travnja 2021. - 21:54
'Avantura zvana internet, slikanje kolača, hrane, postao je hobi, oduzima vremena, ali pruža zadovoljstvo! Pripremam i YouTube kanal...'Damir Krajač/Cropix

Nijanse su presudile da Jozefina Birindžić iz Slavonskog Broda odnese pobjedu u osmoj sezoni showa "Tri, dva, jedan –​ kuhaj!" i stekne titulu najboljeg kuhara amatera! I ne samo titulu, već i 50 tisuća kuna, te 30 tisuća kuna u bonovima.

Simpatična Slavonka i Josip Šarić zvan Joško odmjerili su snage u finalnom kulinarskom dvoboju showa – tijekom 120 minuta pripremali su jela prema receptima koje su za njih priredili članovi žirija.

Prvi slijed bila je pita zeljanica po receptu Željke Klemenčić, potom punjene lignje Ivana Pažanina i nadjevena patka s heljdom po receptu Tomislava Špičeka. Kad se sve zbrojilo i oduzelo, Jozefina je bila bolja... Evo njezinih prvih reakcija:

– Prvi dojmovi su ustvari kao neki balon. Nemate osjećaj da se to događa, nevjerica i...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 13:56