StoryEditor
ShowbizVELIKE PRIPREME

Albina u eteru otkrila koja verzija ‘Tick Tocka‘ ide za Eurosong, pa otpjevala obradu ‘Marije Magdalene‘ svog uzora Doris Dragović. Poslušajte kako zvuči

Piše M.P.
22. veljače 2021. - 18:16
Ivan Dabac

Albina Grčić, splitska pjevačica koja će nas ove godine predstavljati na Eurosongu, za slušatelje Narodnog je pripremila iznenađenje, obradila je "Mariju Magdalenu", pjesmu s kojom je njezina omiljena pjevačica Doris Dragović nastupila u Izraelu na Izboru za pjesmu Eurovizije.

Albina je u eteru komentirala i dvije verzije svoje pjesme "Tick-Tock".

Čitatelji "Slobodne" su, primjerice, u anketi provedenoj prošlog tjedna, u omjeru 69:31 posto prednost dali engleskoj varijanti.

"Vidim da su ljudi dosta podijeljeni. Osobno sam mišljenja da ova atmosfera pjesme bolje zvuči na engleskom, ali mislim da je zapravo dobitna kombinacija – kombinacija jezika.

To je verzija koja je šarmirala ljude i mislim da bi bilo najlogičnije da s tim idemo u Rotterdam. Još nismo donijeli službenu odluku, ali najviše razmatramo tu verziju" - ustvrdila je Splićanka.

image
Ivan Dabac


Kaže da zasad nema treme oko Eurosonga, fokusirana je na pripreme za nastup.

"Pokušat ćemo malo pojačati koreografiju, da možda budem više uključena u neke koreografske elemente, pokušati podići scenografiju na još viši nivo.

Vidjet ćemo koliko se možemo igrati s nekim specijalnim efektima, ipak je to veća pozornica, veća su očekivanja i konkurencija, pa se i mi moramo u skladu s tim ponašati" - najavila je.

Iste godine kad je Doris Dragović osvojila visoko 4. mjesto u Izraelu s pjesmom "Marija Magdalena", a to je bilo prije 22 godine, Albina se rodila.

Kako su obitelji iskusne i mlade pjevačice prijateljski povezane, Albina je u studiju Narodnog rado izvela svoju verziju Dorisinog hita, a ona zvuči ovako:


Ovako su Doris i Albina zvučale zajedno u emisiji na HTV-u u prosincu, kad su izvele drugi Dorisin megahit, "Željo moja".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?

Izdvojeno

24. veljača 2021 18:51