StoryEditorOCM
Zvijezde online‘TAKVA, SAVRŠENA‘

Antoniju Blaće njezin Hrvoje stvarno ludo voli! Pogledajte što joj je javno pred svima poručio, danas imaju što slaviti

Piše SCENA SD
26. lipnja 2024. - 11:09

Za Antoniju Blaće i njezinog supruga Hrvoja Brlečića osvanulo je posebno jutro. Na današnji dan, prije devet godina, vjenčali su se, i obećali jedno drugome "ljubav u dobru i zlu, zdravlju i bolesti", u što svim srcem vjeruju i što su dokazali svojim životom.

Antonija je na Instagramu podijelila fotografije s njihovog vjenčanja i napisala:

"Ljubav je to. Devet godina braka. Volim te ljubavi moja".

Čestitali su joj mnogi, i poznata imena poput Bojane Gregorić Vejzović, Amara Bukvića. Ljudi koji ih dobro poznaju posebno nježno pišu o njima.

Ipak, komentar njezinog voljenog supruga Hrvoja najposebniji je:

"I kako vam je nakon devet godina braka? Hvala ti što postojiš, ostani mi takva kakva jesi - savršena. Sretna ti godišnjica braka" - napisao je svojoj voljenoj bivši vaterpolist.

Antonija je u velikom razgovoru, koji je dala za Gloriju prošle godine, kad je i pokazala njihov stan koji ih je toliko usrećio i u koji su uselili prije četiri godine, nakon godina podstanarstva.

Ovako je opisala njihovu svakodnevicu:

"Radni dan počinje u šest ujutro jakom kavom i treningom, poslovne obaveze zaokupljaju do navečer. Zato mi je večer najdraži dio dana, jer se vraćam svom domu".

Otkrila je i kako su stan, srećom, uspjeli kupiti dok su cijene "još bile normalne".

image

Antonija Blaće snimljena prošle godine u svome stanu

Marko Miščević/Cropix
image

Kauč je moje omiljeno mjesto za opuštanje

Marko Miščević/Cropix

"Imali smo sreće s kupnjom stana, bio je to zadnji trenutak. Bilo nam je bitno da se možemo odmah useliti, da ne moramo uređivati i u međuvremenu još plaćati najamninu, a ovaj stan je bio u odličnom stanju. Kuhinja nam je ostala od bivšeg vlasnika, a prvih nekoliko mjeseci spavali smo na madracu u dnevnom boravku.

Imam fotografije - Hrvoje, ja i pas, stvari oko nas, sve prazno, nije još bilo kauča. Malo po malo smo uređivali, birali namještaj malo po njegovom, a malo više po mojem ukusu", ispričala je popularna voditeljica šibenskih korijena, ističući kako voli tople, nonšalantno uređene i udobne prostore s mnogo knjiga, pa je tako uredila i svoj stan.

image

Kuhinja u Antonijinom i Hrvojevom stanu: Oboje volimo kuhati

Marko Miščević/Cropix
image
Marko Miščević/Cropix

"Stan ima 75 četvornih metara, što je idealna veličina za nas dvoje i psa. Ne znam što bih s više prostora, s obzirom na to da ionako živimo u ovih 30 kvadrata središnjeg dijela stana. Imam i malu radnu sobu, koja zapravo malo po malo postaje ostava jer kad dođem sa snimanja, prvo sve vreće i stvari ubacim tamo.

Kad god je trebam koristiti, prvo moram sve raskrčiti! Kauč u dnevnoj sobi moja je zona za opuštanje, kao i kuhinja jer obožavam kuhati.

Ako nas prijatelji iznenade, kod nas se uvijek nešto nađe. I Hrvoje zna kuhati pa smo često zajedno za štednjakom. Ja sam možda više sklona eksperimentiranju od njega i stalno nešto novo izmišljam. Recimo, moj hit su tortilja pizze, svi polude kad ih napravim", otkrila je mnogima omiljena voditeljica.

Antonija i hrvoje imaju i kućicu u Hrvatskom zagorju, u koju vole "pobjeći", a rado posjećuju i njezin rodni Šibenik.

image

Na šibenskim ulicama: Moj grad sad stvarno buja i jako lijepo raste

Nikša Stipaničev/Cropix

"Nisam nikad bila cura iz malog grada jer sam puno putovala s mamom dok sam bila dijete, i stoga volim širinu i nova iskustva, što mi nudi Zagreb, ali nekad se trebam povući u osamu - a to imam na selu.

Kad spojim dovoljno slobodnih dana za dulji boravak u Šibeniku, shvatim koliko je taj "spori" način života zdrav. Zasad nemam namjeru seliti se iz Zagreba, iako imam nekih ideja za svoj grad koji sad stvarno buja i jako lijepo raste" - zaključila je Antonija Blaće za Gloriju.

image

Hrvoje i Antonija u zagrljaju nakon vjenčanja u crkvi Sv. Marka u Zagrebu 26. lipnja 2015.

Livio Andrijić/Cropix
image

Antonija i Hrvoje kupili su stan u centru zagreba prije četiri i pol godine: Imali smo sreće, cijene su još bile normalne...

Damjan Tadić/Cropix
image

Na Hvaru snimljeni u trenucima nježnosti

Damjan Tadić/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 11:53