StoryEditorOCM
TV&RealityPOPULARNI KVIZ

Stjepan u ‘Milijunašu‘ osvojio 10.000 eura, ‘pao‘ je na ovom sportskom pitanju - znate li vi odgovor?

Piše T. L. /JL
17. listopada 2024. - 22:21

U večerašnjem HRT-ovom kvizu ‘Tko želi biti milijunaš‘ na pitanja je odgovaralo troje natjecatelja, a najuspješniji je bio Stjepan Milobara. On je otvorio 12. pitanje i osvojio 10.000 eura.

Milobara je prvi džoker iskoristio na sedmom pitanju. Publika je odgovarala na pitanje cvjetovima koje boje cvate grmolika biljka brnistra. Njih 88% je reklo da je odgovor A, žute, i time je Stjepan nastavio igru, piše Jutarnji list.

Na osmom je pitanju zvao brata Josipa, no on nije znao odgovor na pitanje o nazivu patuljastog planeta. Kako džoker zovi nije pomogao, Stjepan je iskoristio i posljednji džoker, pola-pola i na kraju se odlučio za točan odgovor i osvojio 1000 eura.

Na iduća tri pitanja Stjepan je sam točno odgovorio i osvojio 10.000 eura, no nije znao odgovor na 12. pitanje. Ono je glasilo ‘Koja je država više puta ugostila Zimske nego Ljetne olimpijske igre?‘. Stjepan je odustao i zadržao 10.000 eura, no da se odlučio na odgovor koji je smatrao točnim, Italija, pogodio bi.

Nakon njega je stigla natjecateljica Dolores Cikoja iz Osijeka. Ona je kviz napustila na osmom pitanju ‘Zbog razlika u Zemljinoj rotaciji, koji se grad najbrže vrti?‘. Na tom je pitanju iskoristila dva džokera, no nije dala točan odgovor.

Siniša Majstorović iz Pule će igru nastaviti u sljedećoj emisiji, a za sada je prešao prvi prag i osvojio 150 eura. Ostaju mu sva tri džokera, prenosi HRT.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2024 22:22