StoryEditorOCM
TV&RealityVODITELJSKI PAR

Nives Celzijus i Neven Ciganović vodit će novi show ‘Imanje‘; Sve nam je otkrio, prisjetio se i vruće scene u jacuzziju

Piše Ivana Prgomet
13. lipnja 2024. - 12:37

Nakon Nives Celzijus, Neven Ciganović bit će jedan od voditelja novog regionalnog showa "Imanje" u produkciji Hype TV-a koje će se snimati u Srbiji. 

Kako smo nedavno pisali, Nives će zbog novog showa koji se snima na imanju u Lisovićima, a koji kreće ove jeseni živjeti na relaciji Zagreb-Beograd, isto kao i Ciganović. 

Kako nam je rekao Cigi, Nives će biti voditeljica iz studija dok će se on javljati sa samog imanja. 

- I sam sam sudjelovao u reality showovima poput "Celebrity Big Brothera", a bio sam i gost na "Farmi", a prihvatio sam angažman u ovom reality showu jer mislim da će biti jako zanimljiv gledateljima. Riječ je o potpuno novom, drugačijem formatu od reality showova na kakve smo navikli.

Produkcija će strogo paziti da nema sukoba i vrijeđanja između natjecatelja. Koncetracija će biti na seoskom životu i suživotu na imanju, kao i sa životinjama te proizvodnji hrane. I meni osobno to će biti jedan izazov kao jednom gradskom dečku. Prvi susret sa selom imao sam prije 20-ak godina kad sam se mijenjao s Ljubom Česićem Rojsom u Knjazovoj "Mjenjačnici" i hranio kokoši i vozio bager - prisjeća se Cigi. 

Društveni kroničar i Nives znaju se godinama i Cigi ne sumnja da će to biti jedna ugodna suradnja. Prisjetio se kad je prije više od dvadeset godina skinuo Nives u kupaći kostim i "priveo" je na intervju u jacuzzi za jednu televiziju. 

image

Nives Celzijus i Neven Ciganović prije više od dvadeset godina

Youtube/Screenshot

Inače, Nives je i nedavno gostovala u Cigijevoj emisiji "U povjerenju" kad mu je između ostaog otkrila da su je povezivali s bratom Zdravka Čolića dok ona nije ni znala da slavni pjevač ima brata kao i da je vrlo introvertna osoba iako se to za nju nikad ne bi na prvu reklo.

Nives i Cigi su se nedavno družili i u Vodicama na CMC festivalu gdje je pjevačica promovirala svoju novu pjesmu "Moja pila" za koju je sama napisala tekst. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 13:25