StoryEditorOCM
TV&Realitykreće od danas

Mojmira najavila veliku promjenu u RTL Direktu: ‘Imam za vas jednu jako važnu obavijest!‘

Piše Scena SD
8. srpnja 2024. - 19:19

Voditeljica i urednica ‘RTL Direkta‘ Mojmira Pastorčić najavila je veliku promjenu.

- Imam za vas jednu jako važnu obavijest! Veselit će vas da će se Direkt od ponedjeljka emitirati u ranijem terminu, u 21:15 i tako će biti sve do kraja kolovoza. Dakle, 9 i 15 od idućeg tjedna. Nemojte zaboraviti! Hvala vam na pažnji! - kazala je prošlog četvrtka prilikom odjave Direkta.

Mojmira je jedno od omiljenih lica informativnog programa RTL-a, a prepoznatljiva je po svojem ironičnom stilu i provokativnim pitanjima kojima nerijetko na humorističan način kritizira društvo u kojem živimo.

image

Mojmira Pastorčić

Vedran Peteh/Cropix

Ne čudi stoga što joj je jedan od uzora Larry David, poznatiji kao tvorac “Seinfelda” i serijala “Curb Your Enthusiasm” koji oduševljavaju gledatelje diljem svijeta.

- Došla sam s 21 godinom s faksa, bila sam mali potrčko koji pomaže starijim novinarima i radi što god treba; 20 godina kasnije imam svoju emisiju četiri puta tjedno. Imala sam sreću da na televiziji prođem sve stepenice i naučim raditi svašta, od najmlađeg novinara “researchera”, godinama sam radila kao reporterka u “newsu”, jurila na svaku poplavu, požar, katastrofu, radila sam priče i javljanja uživo. Onda je stigao “Direkt”, pa sam radila kao urednica Šprajcu, da bih na kraju postala domaćin svoje emisije. Zahvalna sam što sam oko sebe uspjela okupiti nevjerojatan tim. Cijelu jednu eru provela sam na RTL-u, 20 godina je stvarno puno, promijenili smo pet premijera, četiri predsjednika. Od W. Busha do Bidena. Od Tadića do Vučića - kazala je nedavno Mojmira našoj novinarki, a taj intervju možete pročitati OVDJE.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. rujan 2024 03:13