StoryEditorOCM
Šuška sepreko grane

Plaćaju li susjedi svojim estradnim zvijezdama za vjernost režimu: Telekom Srbija sponzorira Karleušu?

Piše Mozaik SD
18. kolovoza 2023. - 09:41

Kako doznaje srpski Danas Telekom Srbija sponzorira novi album Jelene Karleuše, i to iznosom od vrtoglavih milijun i pol eura.

image
PRIVATNI ALBUM

Kako je kazao poslanik Narodne stranke Đorđe Stanković, Karleuša je samo jedna u nizu estradnih zvijezda koje dobivaju sponzorstvo u zamjenu za hvaljenje režima Aleksandra Vučića, a da pri tom tu vjernost plaćaju svi građani Srbije.

Karleuša inače nema "dlake na jeziku", kritizira sve što vjeruje da je vrijedno kritike, no u posljednje vrijeme konstantno hvali "dostignuća" predsjednika Vučića. "Oplela" je, neočekivano, po organizatorima prosvjeda protiv nasilja i sukobljavala se po društvenim mrežama s javnim osobama baš oko podrške prosvjedima. Njeni sunarodnjaci vjeruju kako je razlog tome upravo u ovoj izdašnoj financijskoj potpori.

– Dobiti će 350 tisuća eura za svoj album, 150 za druge troškove i milijun za emisiju koju će imati na Televiziji ‘Prva‘. To će biti neka emisija političko-zabavnog karaktera - rekao je Stanković.

Karleuša nije potvrdila, ali ni demantirala ove navode, navodi Danas, iako je govorila o Telekomovim "basnoslovnim honorarima" koji su navodno isplaćivani glumcima...

- Ne znam zašto je to taj čovjek izgovorio i što je njegov krajnji cilj, ali očigledno nije namjera dobra - kazao je pak Karleušin PR Zoran Birtašević, negirajući navode.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. srpanj 2024 10:11