StoryEditorOCM
Showbizstrašno

U pokušaju da spriječi sukob Idris Elba umalo izgubio glavu: muškarac mu prijetio pištoljem

Piše M. Bu.
26. srpnja 2023. - 11:58

Britanska filmska zvijezda Idris Elba je navikao na navalu adrenalina. Doduše samo na velikom i malom ekranu. Nedavno je, nažalost, doživio isto, kada se našao, doslovno, pred pištoljem.

Pedesetogodišnji je Elba u noćnom izlasku u SAD-u, gdje trenutno živi i radi, u jednom klubu pokušao spriječiti sukob između njemu nepoznatog muškarca i njegove djevojke. Par se žestoko svađao i glumcu se učinilo kako će svađa prerasti u fizički sukob.

image
Netflix/Everett/Profimedia

- Muškarac se djevojci unosio u lice i urlao: "Ubit ću te!". Prišao sam mu i kazao: "Pogledaj kako je prekrasna. zašto tako razgovaraš s ovom lijepom princezom?" - ispripovijedao je glumac događaj.

- Ali je tada taj lik izvukao pištolj i uperio ga u mene. Uperio ga je direktno u lice mi i kazao: "jel ti govoriš nešto o mojoj curi?" - ispričao je i ostatak.

image
Des Willie/Bbc

Muškarac je u svojem ljubomornom ludilu bio uvjeren kako se glumac nabacuje njegovoj djevojci. Srećom, ovaj ga je razgovorom uspio uvjeriti u suprotno. Situacija se primirila, svi su se razišli, strah je ostao.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 17:24