StoryEditorOCM
ShowbizSVI SU JE UOČILI

Tko je gospođa koja se ogrnula zastavom na vjenčanju Nicole Artukovich? Zaštitari su je udaljavali dva puta

Piše SCENA SD
1. lipnja 2024. - 14:29

Sin pjevača Roda Stewarta i nekadašnjeg fotomodela Rachel Hunter, hokejaš Liam Stewart, jučer se u Dubrovniku oženio za Nicole Artukovich, Amerikanku hercegovačko-konavoskih korijena, a spektakularno vjenčanje održano u crkvi sv. Ignacija na Jezuitima, te proslavljeno na Tvrđavi Lovrijenac privuklo je silu fotoreportera i o njemu naveliko pišu i britanski mediji.

Na vjenčanju su vijorili hrvatski, američki, novozelandski i škotski barjaci uz zvuke škotskih gajdaša, uz čije je zvukove Rod Stewart i zaplesao.

image
Tonći Plazibat/Cropix
image
Tonći Plazibat/Cropix

Goste su ispratili i mnogi turisti koji trenutno borave u Dubrovniku te su dočekali Roda Stewarta te mladu ovacijama.

image
Tonći Plazibat/Cropix
image
Tonći Plazibat/Cropix

Među njima je bila i jedna gospođa koja je stigla ogrnuta hrvatskim barjakom i naši fotoreporteri su je snimili u blizini crkve i mladenaca, pa je poraslo zanimanje saznati tko je ona, je li neka od Nicoline hercegovačke ili konavoske rodbine, koja je došla zaljubljenom paru na vjenčanje? 

Gospođa je bila ogrnuta zastavom sa starohrvatskim grbom s prvim bijelim poljem, kakvu su, za vrijeme NDH, koristile ustaše, dodajući ikonografiju "ušatog" u i ostaloga.

No, kako pišu 24sata, pozivajući se na Dubrovnik INsider, gospođa uopće nije bila gošća svadbe, već prolaznica koja je željela čestitati mladoj. Zaštitari su je, kako se navodi, dva puta pokušali udaljiti s vrata crkve.

image
Tonći Plazibat/Cropix
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. lipanj 2024 20:05