StoryEditorOCM
Showbizodbijena jamčevina

Šokantni detalji sa suđenja reperu Diddyju: tisuću bočica baby ulja, a u ormaru oružje kojim je tjerao djevojke na seks

Piše L. G./JL
17. rujna 2024. - 23:16

Objavljena je optužnica protiv hip-hop mogula Sean "Diddy" Combsa, poznatog kao P. Diddy, nekoć i Puff Daddy, nakon što su ga ranije FBI agenti uhitili u New Yorku, prenosi Daily Mail. Tereti ga se za reketarenje, trgovinu ljudima u svojstvu seksualne eksploatacije i kaznena djela vezana uz prostituciju.

Jedno od najšokantnijih otkrića u optužnici je da su mu iz domova zaplijenili više od tisuću bočica baby ulja i lubrikanata, s obzirom na to da je prethodno optužen da je tjerao žene na seksualne odnose s muškim prostitutkama, sve dok nisu bile toliko iscrpljene da su trebale intravenoznu terapiju. Tužitelji navode da je žrtvama davao droge kao što su ketamin, MDMA i BHB.

- Rezervirali su hotelske sobe i opskrbili ih zalihama, uključujući drogu, baby ulje, lubrikante, dodatnu posteljinu i rasvjetu. U slučaju da su sobe uništili, počistili bi ih - rekao je državni odvjetnik Damian Williams, kako piše britanski tabloid, prenosi Jutarnji list.

Dodao je da je Diddy postao nasilan kad žrtve nisu pristale na spomenuto zlostavljanje, koje su nazivali "Freak Offs" i počeo mahati vatrenim oružjem.

image

Sean "Diddy" Combs, poznat kao P. Diddy, nekoć i Puff Daddy

Robyn Beck/Afp

Također su zaplijenili narkotike i tri puške AR-15, koje su bile skrivene u ormaru njegove spavaće sobe u vili u Miamiju. Oružje je bilo rastavljeno na dijelove uz spremnike sa streljivom. Tužitelji navode da je oružje dokaz kako je Diddy prijetnja društvu, zbog čega bi trebao ostati u pritvoru bez jamčevine dok čeka suđenje.

Diddyjev pravni tim ponudio je 50 milijuna dolara, što uključuje Diddyjevu vilu u Miamiju, vrijednu 48 milijuna dolara i dom Diddyjeve majke, procijenjen na 2 milijuna dolara, kako bi osigurao njegovo puštanje iz zatvora, no sud je to odbio.

Dok je sutkinja Robyn F. Tarnofsky čitala optužbe za reketiranje i seksualnu trgovinu Diddy je sjedio, ne pokazujući nikakvu reakciju na licu. Potom je kazao da nije kriv.

Uhićenje na Manhattanu uslijedilo je nakon racija provedenih na dva njegova imanja u Los Angelesu i Miamiju u sklopu savezne istrage o potencijalnim seksualnim zlostavljanjima i trgovine ljudima u istom kontekstu. Combsov odvjetnik, Marc Agnifilo, rekao je da su "razočarani" uhićenjem i da je njegov klijent "nevin čovjek".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. rujan 2024 23:36