StoryEditorOCM
ShowbizDžej Ramadanovski 

Prijatelj o pokojnom pjevaču: ‘Kroz njegove ruke su prošli milijuni, a na kraju je završio u iznajmljenom stanu!‘

Piše Scena SD
11. siječnja 2024. - 10:04

Džej Ramadanovski bio je srbijanski pjevač romskog i makedonskog podrijetla, poznat po svojim baladama, koje su imale publiku diljem bivše države.

Preminuo je u Beogradu prije tri godine u 56. godini, a o njegovom životu je za Klix.ba progovorio njegov dobar prijatelj, biznismen Miodrag Sovtić.

Potvrdio je ono što su svi i mislili - da je Džej kroz cijeli život više mislio na druge nego na sebe.

"Upoznali smo se kao klinci u susjedstvu. Išli smo u istu osnovnu školu. Ja sam malo stariji od njega. Uvijek je privlačio pažnju. Nosio je leptir mašnu, uvijek imao instrument po kojem je lupao. Na svakom uglu bio je koncert s njim. Svi su ga voljeli i zvali. Naš prvi kontakt se zbio u školskom dvorištu, bila je tučnjava, a ja sam ga branio. Zbližili smo se i kasnije počeli družiti", ispričao je Sovtić.

Dodao je da je Džej u četvrtom razredu završio u popravnom domu, ali ne zato što je radio probleme, već zato što je bio prepušten ulici.



"Živio je kod djeda i bake, ali je bio dosta na ulici, tako je onda odlučivala socijalna služba. On je odrastao u tom domu. Znali smo odlaziti igrati bilijar, ali u tom klubu smo morali čekati da igru završe ovi gradski mangupi, ali oni su Džeja voljeli. Kad ne bi imao instrument sa sobom, lupao bi po nečemu i pjevao, a oni bi mu kupili čokoladicu iz Životinjskog carstva” - sjeća se pjevačev prijatelj.

Osvrnuo se i na Džejevu velikodušnost.

"Radio je sve protiv sebe. Oko sebe je uvijek imao 20-30 ljudi. Bio je jedan od najvećih džentlmena i najgalantnijih ljudi koje sam upoznao, non-stop je vodio na ručkove, večere, zimovanja, ljetovanja...

Znao je iznajmiti hotel i pozvati sve prijatelje, koga bi god sreo, pozvao bi ga. Kroz njegove ruke su prošli milijuni, a na kraju je završio u iznajmljenom stanu.To je njegova priča, takav je bio..." - ispričao je Sovtić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
05. listopad 2024 17:23