StoryEditorOCM
ShowbizOBOŽAVATELJICA

Pogledajte scene: Celine Dion se vratila u javnost zbog slavnog Hrvata! Posvetio joj je izvedbu, bila je ganuta

Piše D.J./JL
24. lipnja 2024. - 09:35

Glazbena diva Celine Dion, koja se posljednjih nekoliko godina bori s dijagnozom ukočene osobe, vratila se pod svjetla pozornice u Las Vegasu i to zbog, ni manje ni više, nego Stjepana Hausera!

Ona je pojavila na njegovom "Rebel With A Cello" Showu u Wynnu, a čini se da je Hauser itekako bio svjestan svoje VIP gošće pa je odsvirao prepjev "My Heart Will Go On", pjesme koja je bila tema kultnog filma "Titanic" iz 1997., za koji je Dion snimila soundtrack, piše Jutarnji.

Slavna je pjevačica dobila veliki pljesak i ovacije kad je stigla u dvoranu i dok je hodala do svog mjesta, a izvedba pjesme "My Heart Will Go On" posebno ju je dirnula. Svladana emocijama, Dion je nastavila mirno sjediti potpuno zadubljena u izvedbu na pozornici sve do samog kraja.

Kad je pjesma završila, ustala je s ostatkom publike i oduševljeno pljeskala Hauseru. U jednom je trenutku shvatila da pljesak publike nije samo za Hausera, već i za nju, pa se tada počela okretati lijevo i desno oko sebe i zahvaljivati i kimati u znak poštovanja posjetiteljima koncerta.

Poslala im je i nekoliko zračnih poljubaca uz riječi: "Hvala vam, puno vam hvala!"

Nakon toga Hauser ju je pokušao nagovoriti da nastupi s njim na pozornici, što je glazbenica pristojno odbila i dala mu znak rukom da bi uskoro trebali porazgovarati.

"Imam san. Moj najveći san je nastupiti s vama", poručio joj je Hauser i izazvao burne reakcije publike.

Kad je shvatio da ga je odbila, pokušao ju je nagovoriti da dođe na pozornicu i otpjeva samo jedan stih, no i to je odbila.

"Hvala vam što ste ovdje, nama je to velika čast. Uživajte u ostatku nastupa", poručio joj je čelist.

Podsjetimo, Celine Dion dijagnosticiran je rijedak neurološki poremećaj, sindrom ukočene osobe. To je progresivna, neizlječiva bolest kod koje tijelo napada vlastite živčane stanice, te otežava i utječe na pokretljivost. Od objave dijagnoze u prosincu 2022. godine, pjevačica se rijetko pojavljivala u javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. lipanj 2024 09:46