StoryEditorOCM
ShowbizVELIKA TUGA

Otkriven uzrok smrti Liama Paynea; Nisu mogli učiniti ništa da ga spase

Piše SCENA SD
17. listopada 2024. - 14:03

Poznat je uzrok smrti bivše zvijezde benda One Direction Liam Paynea.

Medicinski djelatnici obznanili su da je uzrok pjevačeve smrti taj što je slomio lubanju i odmah preminuo od "vrlo ozbiljnih ozljeda" kada je iznenada pao s balkona svog hotela na trećem katu u Argentini,.

Prve hitne službe požurile su u hotel CasaSur Palermo u Buenos Airesu nakon što su primile hitan poziv od izbezumljenog upravitelja kasno u srijedu, ali nisu mogle učiniti ništa da ga spase, rekao je šef hitne službe Buenos Airesa Alberto Crescenti.

image
Malte Ossowski/sven Simon/Dpa Picture-alliance Via Afp

"Naša je uloga bila da se brzo uputimo tamo, pružimo liječničku pomoć i pokušamo ga reanimirati, ali njegove ozljede bile su nekompatibilne sa životom", rekao je liječnik, prenosi La Nacion.

Podsjetimo,mladi glazbenik umro je u 32. godini života, što je šokiralo njegove brojne fanove diljem svijeta. Payne je nakon raspada poznate grupe nastavio solo karijeru, a pronađen je mrtav u hotelu u Buenos Airesu. 

Prije smrti pjevača, policija je pozvana u ovaj hotel zbog "agresivnog muškarca koji bi mogao biti pod utjecajem droga i alkohola".

U javnost su izašle i snimke, koje su navodno iz njegove sobe, no to nije potvrđeno. Na fotografijama se može vidjeti razbijeni televizor, svijeće, aluminijska folija, kutija u kojoj je bio sapun brenda Dove, upaljač, ali i bijela supstanca za koju mnogi vjeruju da je riječ o drogi.

Šokantni prizori: pogledajte što se nalazilo u sobi pjevača Liama Paynea, koji je noćas nađen mrtav ispred hotela

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. listopad 2024 14:06