StoryEditorOCM
Showbizgdje je nestao čovjek?

Obožavatelji i mediji zabrinuti zbog izgleda Damiana Davida. Je li bolestan, zašto mu nedostaje energije, je li mu dobro u Americi?

Piše M.P.
10. studenog 2021. - 15:59
Mnogi koji su ga gledali u TV showu Ellen DeGeneres primijetili su da Damiano David djeluje poprilično umorno i da pjeva bez uobičajene energije  AFP

Je li dobro? Što mu je? Izgleda jako iscrpljeno - komentiraju obožavatelji 22-godišnjeg seks idola Damiana Davida koji je mnoge zabrinuo nakon što je sa svojim bendom Måneskin u sklopu njihove američke turneje nastupio u televizijskom showu Ellen DeGeneres.

Ondje su, besprijekorno, izveli svoju obradu pjesme "Beggin", koju je u originalu 1967. godine proslavila The Four Seasons, a mnogi su, gledajući taj nastup, primijetili da Damiano djeluje poprilično umorno i da pjeva bez uobičajene energije, piše Jutarnji.hr.


Za Damiana su se zabrinuli i Talijani, pa njihove novine pišu kako je mladić najvjerojatnije malo pretjerao s tulumarenjem po Americi gdje se s bendom nalazi od konca listopada, a sudeći po objavama na društvenim mrežama tamo spajaju...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 20:46