StoryEditorOCM
ShowbizOPET SRETNA

Nina Morić nakon niza turbulencija u ljubavnom životu ponovno ljubi? Ljubila se s talijanskim inženjerom građevine

Piše I. P.
1. srpnja 2024. - 10:24

Zagrebačka manekenka s milanskom adresom, čini se, ponovno ljubi. Na njenom Instagram Storyju osvanula je fotografija na kojoj se ljubi s talijanskim inženjerom građevine Stefanom. Stefano je i objavio zajedničku fotografiju s kave na svojoj društvenoj mreži ispod koje su im pratitelji ostavljali emotikone srca.

Nina Morić u posljednje vrijeme povukla se iz javnosti. Posvetila se svojoj novoj strasti - slikarstvu. Imala je i izložbu u Italiji. 

image

Nina Morić na lanjskoj izložbi slika u Italiji

Profimedia

Nedavno je gostovala u jednom talijanskom podcastu u kojem je priznala da su se strasti između nje i njenog bivšeg supruga, kontroverznog talijanskog paparazza Fabrizija Corone smirile. Nina i danas ima zajedničku fotografiju s njim i njihovim sinom Carlosom Marijom na svojoj društvenoj mreži s koje je većinu toga izbrisala. 

Fabrizio je nedavno objavio kako će drugi put postati tata. Njegova nova odabranica je dvadesetak godina mlađa manekenka Sara. Nina mu je javno i čestitala na dolasku prinove. 

Donedavno, bivši supružnici nisu imali tako idiličan odnos. Nina i Corona rastali su se u konačnici jer ju je prevario s argentinskom manekenkom Belen Rodriguez. Štoviše, kako je Nina svojedobno ispričala, Corona se ljubio s Belen podno njena prozora. 

U braku su bili 15 godina. U konačnici su se rastali 2013. Nakon razvoda uslijedila su mnogobrojna prepucavanja u javnosti, prvenstveno zbog skrbništva nad njihovim tad maloljetnim sinom. Preklani je Nina Coronu i optužila za upadanje u njen stan, a on je pak nju prozvao da mu je ukrala novac. Sve se to odigralo dok je Corona bio u kućnom pritvoru u kojem je završio zbog ucjene poznatih kompromitirajućim fotografijama. 

Ipak i nakon tog ekscesa strasti između njih su se smirile pa su pozirali zajedno za naslovnicu jednog talijanskog magazina. Nina je nedavno rekla kako Corona ima dobro srce i da su joj trebale godine da ga shvati.

Nakon Corone Nina je imala nekoliko ljubavnih veza, no ni jedna nije potrajala. Je li na pomolu nova romansa s inženjerom građevine pokazati će vrijeme. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
01. srpanj 2024 10:24