StoryEditorOCM
ShowbizPRINOVA U OBITELJI

Margot Robbie je trudna! Fotografije otkrile trudnički trbuščić koji je vješto skrivala posljednjih nekoliko tjedana

Piše Marija Pavić /JL
8. srpnja 2024. - 11:43

Hollywoodska glumica, 34-godišnja Margot Robbie očekuje svoje prvo dijete sa suprugom, filmskim producentom, Tomom Ackerleyjem. Par trenutačno odmara na jezeru Como u Italiji, a Margot je snimljena s vidljivim trudničkim trbuščićem.

Par je u vezi od 2013. Upoznali su se na setu filma "Suite Francaise", romantične drame iz Drugog svjetskog rata u kojem je Tom bio asistent redatelja, a Margot je igrala sporednu ulogu. Vjenčali su se u tajnosti u Byron Bayu u Australiji tri godine poslije.

image
Roka/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Roka/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

- Nisam bila tip za veze i moja sloboda mi je bila neprocjenjiva. Ideja o vezama tjerala me na povraćanje. A onda mi se ljubav prikrala. Tom i ja smo dugo bili prijatelji. Zapravo sam se odmah  zaljubila u njega, ali sam mislila, kako mi Tom nikada neće uzvratiti ljubav. Na kraju sam sama sebi rekla: ‘Ne budi glupa i reci mu da ti se sviđa. A onda se to dogodilo, i rekla sam mu da sam zaljubljena u njega i od tada smo zajedno - rekla je Margot u nedavnom intervjuu za magazin People. 

Filmska ekipa toliko zbližila na setu da su počeli živjeti skupa. "Mislili smo: ‘Zar ne bi bilo fora da svi živimo zajedno?‘ Netko je rekao: ‘Ali ti ne živiš u Londonu‘, a ja sam rekla: ‘Ne živim nigdje. Preselit ću se‘", ispričala je jednom prilikom Margot. Unajmili su imanje u londonskoj četvrti Clapham, a odabrano je tako da bude pristupačno čak i najslabije plaćenom članu ekipe.

image
Frazer Harrison/Getty Images Via Afp

Za to su vrijeme Margot i Tom skrivali svoju romansu, ali za nju se ubrzo ipak doznalo. "Držali smo to u tajnosti. Zato što to zapravo nismo shvaćali ozbiljno. Kao samo smo prijatelji, samo smo prijatelji, a onda su svi saznali... Bilo je dramatično. Neću ulaziti u detalje, ali naša se kuća na trenutak pretvorila u ‘The Jerry Springer Show‘. No, onda se sve sleglo i sve je bilo dobro", rekla je glumica.

Robbie i Ackerley danas zajedno rade u produkcijskoj tvrtki LuckyChap u producentskom timu. Kako je producent nedavno rekao provode zajedno 24 sata na dan. Tvrtka je producirala nekoliko filmova i televizijskih serija, uključujući i najnoviji kino hit "Barbie".

S nizom hitova kao što su ‘I, Tonya‘, ‘Mlada žena koja obećava‘, ‘Saltburn‘ i ‘Barbie‘, Robbie je do sada prikupila 25 nominacija za Oscara, 18 nominacija za BAFTA-u i milijarde dolara zarada na kino blagajnama.

image
Angela Weiss/Afp

Par je uotkrio da su odgodili svoj medeni mjesec kako bi radili na filmu I, Tonya, koji je Robbie donio prvu nominaciju za Oscara 2018. Svoj privatni život uvijek su čuvali daleko od očiju javnosti. Tek su se od Barbie turneje lani počeli zajedno pojavljivati u javnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
06. listopad 2024 19:15