StoryEditorOCM
ShowbizDOZNALI SMO DETALJE

Karte rasprodane, slobodnog kreveta nema, a sve zbog spektakla u Imotskom! Thompson dolazi nakon 24 godine, službeno je

Piše Braco Ćosić
27. svibnja 2024. - 15:48

Imotski već gori, i ne samo Imotski. Gori tamo daleko preko sedam mora u Australiji, pa Americi, jednoj i drugoj, Kanadi, pa Skandinavske zemlje, da ne govorimo o zemljama Europske Unije.

Nisu, srećom, nikakvi požari u pitanju već koncert. Nikada Imotski zapravo to i doživio nije da se za neku predstavu, koncert, ili recimo nogometnu utakmicu, karte rasprodaju punih dva pol mjeseca prije.

I to ne tisuću, pet, deset tisuća karata, već trenutačno puštenih u prodaju više od dvadeset tisuća.

image

Marko Perković Thompson

Mario Todoric/Cropix/Cropix

Naime, 6. kolovoza, dan poslije obilježavanja Oluje, Dana pobjede i Domovinske zahvalnosti, Gospin dolac u Imotskom bit će otvorena pozornica za koncert Mate Bulića, Dražena Zečića, a kao gost nakon duže pauze nastupa i Marko Perković Thompson.

image

Dražen Zečić
 

Sasa Buric/Cropix

Već sada nema niti jednog slobodnog kreveta kako u kućama za odmor, a njih je više od 600, tako ni u niti jednom hotelu i apartmanu. I taj dan, ali i dan prije i poslije toga 6. kolovoza, sigurno će Imotski biti rekoreder po broju noćenja za dugo vremena.

Thompson dolazi treći put u Imotski. Bio je sredinom devedesetih nakon okončanja Domovinskog rata, iza toga na humanitarnom koncertu s početka ovoga stoljeća, i evo sada 24 godine poslije.

Koliko doznajemo iz njemu bliskih izvora, raduje se ponovnom susretu s Imoćanima i njihovim gostima, napominjući da on nikada nije prekinuo nastupati, već da je učinio jednu potrebitu pauzu.

I dalje piše i stvara svoje nove pjesme koje će uskoro i njegova publika, njegovi vjerni fanovi uskoro moći slušati.

-Samo kada vidite otkud nas sve zovu ovih  desetak dana - Njemačke, Austrije, Bosne i Hercegovine, Švicarske, Kanade, Slovenije, Amerike, Engleske, Nizozemske, Norveške, Australije, Švedske, Finske,da ne govorim iz naše Hrvatske, riječi su Krešimira Leke koji se danas na stadionu Gospin dolac s Ivanom Ivkošićem, Mirkom Gudeljom  sastao s predstavnicima NK Imotski.

image
Braco Ćosić

Ugovor su potpisali Mirko Gudelj u ime organizatora i Luka Đuzel predsjednik NK Imotskog.

-Ambijen je fantastičan, pa produkcija, sama organizacija... Stvarno smo se potrudili, a i još je dva mjeseca ispred nas da sredimo sve do najmanjeg detalja,

Želimo da nam Imotski i Imotska krajina toga dana bude pozitivna vijest za cijeli svijet, veli Ivan Ivkošić.

image
Braco Ćosić

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 08:44