StoryEditorOCM
Showbiz‘Ne znan stat‘

Jeste li čuli novo djelo ‘The Splittersa‘? Energična i zabavna pjesma savršeno dočarava radost ljetnih putovanja

Piše SCENA SD
6. srpnja 2024. - 09:32

Mladi autorski rock bend iz Splita, The Splitters, izbacio je svoju novu pjesmu "Ne znan stat‘", koja već pri samom izlasku obećava postati pravi ljetni hit. Ova pjesma donosi veselje i priprema nas na nadolazeća putovanja na moru i ljetnu atmosferu, te nastavlja tradiciju The Splittersa u donošenju pozitivne energije kroz svoju glazbu.

Za ove Splićane mnogi nisu čuli, a favoriti su na Dori. Policija im je upala na koncert, dobili su kaznu - zbog imena!

"Ne znan stat’" je energična i zabavna pjesma koja savršeno dočarava radost ljetnih putovanja, a svojim veselim ritmom i pratećim videospotom savršeno evocira slike sunca, mora i dobrog društva. Idealna za ljetne večeri i trenutke opuštanja, "Ne znan stat‘" pruža savršeni soundtrack za sve ljetne avanture.

image

Ne znan stat‘ - The Splitters

PROMO

Članovi ovog rock benda su Josip Senta, Petar Senta, Marko Komić i Antonio Komić. Ako ste obratili pažnju na prezimena, lako se da pretpostaviti kako je riječ o dva para braće koji su prijateljstvo ovjekovječili osnivanjem benda.

Njihova glazbena priča započela je 2018. godine kada su izdali svoj prvi album "Love Sucks" na engleskom jeziku. Njihova energija i talent brzo su prepoznati te su postigli zapažen uspjeh i na domaćem terenu s drugim albumom "Izvedi me van" iz 2020. godine. Njihov treći album "Role filmova" izašao je sredinom prošle godine te je vrlo brzo osvojio publiku. 

Glazbenu karijeru mladih splitskih rokera obilježili su brojni koncerti i nastupi na festivalima poput WHF-a, INmusica i Zagrebačkog festivala. Posebno su se istaknuli nastupima na Dori gdje su prošle godine oduševili publiku pjesmom "Lost And Found" dok su ove godine izveli autorsku pjesmu "Od kad te sanjam". 

Ako su vam slučajno promakli ovi sjajni Splićani, popravite to što prije! Imali su super koncert, imaju novu stvar i priznaju: Inspiracija za pjesmu su, kao i uvijek, cure i vino

"Bravo dečki!", "Super pjesma", "Ja biii u Split", "Ovo zaslužuje trendingg", "Ljeto može počet!", "Pisma je top baš i ja kad doide lito neznam stat", samo su neki od komentara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. rujan 2024 23:39