StoryEditorOCM
ShowbizDUGO OČEKIVANI

Jeste čuli novu pjesmu Baby Lasagne? Zbog nje je odbio Huljića, hoće li biti hit? Reakcije pljušte, dajte svoj stav

Piše SCENA SD
28. lipnja 2024. - 12:11

Jučer u podne premijerno je u eter pušten novi, među fanovima dugoočekivani singl Baby Lasagne, "and I", a danas u podne objavljen je i videospot.


Riječ je o prvoj, novoj pjesmi, koju je naša Eurosong zvijezda snimila i objavila nakon megahita "Rim Tim Dagi Dim", kojim je poharao Europu i prva pod etiketom izdavača Polydor/Universal Music Hrvatska, zbog kojeg je, 10-ak dana uoči festivala Melodije Jadrana, morao odbiti Tonča Huljića i zajednički, nekoliko mjeseci ranije dogovoreni nastup s Madre Badessom i Pijerom u pjesmi "Aj pitaj".

image

Zbog nove pjesme "and I" i ugovora s Universalom, otpala je Lasagnina suradnja i nastup s Tončem Huljićem

Vojko Bašić/Cropix

"Odbrojavanje" do objave nove pjesme i spota na Lasagninom Instagram profilu trajalo je tjednima, fanovi nisu mogli dočekati čuti kako će zvučati nešto novo što je Marko Purišić skladao nakon bombastičnog "Rim Tima", a javnost nedvojbeno zanima kako će nova pjesma proći, koliko će se svidjeti publici, koliko će zaživjeti na top listama i hoće li potvrditi Lasagnin status zvijezde i traženog koncertnog izvođača, jer će uvelike definirati sve ono što će se na ovu temu događati u narednim mjesecima.

image

Nastup na umaškom Sea Star festivalu u svibnju

Goran Šebelić/Cropix

"Cijeli Baby Lasagna Team vjerojatno nije ni svjestan koliko je ovim spotom pomladio generacije 50+. Baš je ulio svježinu u ovo nastupajuće vruće ljeto" - prvi je komentar na netom objavljen videospot, u režiji dakako Markove zaručnice Elizabete Ružić.

image
Instagram

Gorljivim poklonicima pjesma se, ako je suditi po komentarima na YouTubeu, silno svidjela:

"Jako mi je drago što sam otkrio Baby Lasagnu! Ovo je sjajna pjesma, Marko. Dobro napravljeno!", "Baby Lasanga je alergičan na proizvodnju loših pjesama", "Mislim da je pjesma savršena za ljetno opuštanje s prijateljima, ima tu vibru koja podsjeća na zabavu i jednostavno druženje s ljudima koje volite", "Pozdrav iz Finske. Rim tim tagi dim bila je toliko drugačija. Ali i ovo je tako dobro", "Baš mi se sviđa melodija i pjesma, bravo Marko",  ️"Vrlo zarazan i tropski zvuk, posebno prije prvog refrena. Osjećao sam se kao da sam na plaži, ispijajući soka od ananasa! Pozdrav iz Portugala", "Vau! Nevjerojatno dobra pjesma koja bi trebala postati himna ovih praznika! Pozdravi iz Poljske!", "Pjesma ljeta!", "Još jedan bang!".

image

Nezaboravni performance na Eurosongu, na kojemu je završio na sjajnom 2. mjestu. Po izboru publike bio je prvi

Jessica Gow/tt/Afp

Obožavateljicu je zanimalo i "hoće li bar jedna pjesma na hrvatskom?", što, realno, zanima mnoge.

U moru afirmativnih komentara naišli smo i na ovaj: "Ne volim ovakav žanr, ali o ukusima se ne raspravlja. Dosadno!".

A što vi mislite o pjesmi?

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. lipanj 2024 12:44