StoryEditorOCM
Showbizputem surogat majke

Hollywoodska zvijezda koja se bori s rakom dojke dobila drugo dijete: Imala sam toliko emocija, to je naša mala šljiva‘

Piše M.Ka/JL
24. rujna 2024. - 08:17

Američka glumica Olivia Munn i njezin suprug, komičar John Mulaney dobili su drugo dijete putem surogat majke, usred njezine borbe s rakom dojke. Vijesti je podijelila putem Instagrama, a otkrila je i ime i spol djeteta, piše Jutarnji.

"Mei June Mulaney je došla na svijet 12. rujna 2024., u godini zmaja. Imala sam toliko emocija oko toga što nisam mogla nositi svoju kćer. Kad sam prvi put upoznala našu gestacijsku surogat majku razgovarale smo kao majka s majkom.

Pokazala mi je toliko milosti i razumijevanja da sam znala da smo pronašli pravog anđela. Riječi ne mogu opisati moju zahvalnost što je čuvala našu bebu devet mjeseci i što je ostvarila naše snove.

Toliko sam ponosna na našu malu šljivu, mog malog zmaja koji je bio na putovanju kako bi došao k nama. Moje srce je eksplodiralo", napisala je ona pa dodala da ime Mei na kineskom znači šljiva.

Lijepe vijesti oduševile su obožavatelje para, a u komentarima su im se javili i brojni slavni kolege. "Kakav anđeo! Čestitam vam", napisala im je glumica Mindy Kaling. "Čestitke, prekrasna mala šljiva", poručila je glumica Joey King.

Olivia je ranije ove godine otkrila da je išla na četiri operacije zbog raka dojke, uključujući i dvostruku mastektomiju. Ispričala je da su ona i njena sestra napravile genetski test koji provjerava 90 različitih gena za rak.

image

Olivia Munn i John Mulaney

Michael Tran/Afp

Rezultati su pokazali da su obje bile negativne na sve gene za rak, uključujući i rak dojke. Međutim, nekoliko mjeseci kasnije su Munn dijagnosticirali rak dojke.

Tada je rekla kako joj rak ne bi bio pronađen do sljedeće zakazane mamografije da njezina liječnica nije provela procjenu rizika od raka dojke.

image
Arturo Holmes/Getty Images Via Afp

Veliku podršku u teškim trenutcima pružio suprug John, s kojim je Olivia započela vezu nakon njegovog razvoda s Anna Marie Tendler.

Zajedno su prvi put viđeni u lipnju 2021., ali svoju vezu drže u privatnosti. Prvo su dijete, sina Malcolma, dobili 2021. godine, a ove su se godine vjenčali u tajnosti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. rujan 2024 11:35