StoryEditorOCM
ShowbizNEISPAVAN?

Glumac Branislav Lečić zabio se automobilom u ogradu na mostu Gazela, nesreća je izgledala strašno

Piše SCENA SD
15. rujna 2024. - 19:33

Danas u jutarnjim satima glumac Branislav Lečić doživio je prometnu nesreću: zabio se automobilom u ogradu na beogradskom mostu Gazela. Srpski mediji se pozivaju na očevice ovog događaja, te pišu da je nesreća izgledala strašno, kao i glumac Lečić. Navodno je od udarca izgubio svijest te je prevezen u bolnicu gdje su ga zadržali zbog obrade.

image

Branislav Lečić

Boris Kovaceč/Cropix

- Jutros sam vozio kćer Anu na aerodrom i kada sam se vraćao, na Gazeli sam izgubio kontrolu nad vozilom i udario u ogradu. Imam lakše povrede, lakat mi je ozlijeđen, ali doktori i dalje rade pretrage da budemo sigurni da je sve ostalo u redu. Smatram da je ova nagla promjena vremena znatno utjecala na to da izgubim koncentraciju i pažnju jer noćas nisam dobro spavao, cijelu noć sam se budio - ispričao je glumac za Telegraf.rs.

Tijekom dana Branislav Lečić je pušten iz bolnice na kućnu njegu.

image

Branislav Lečić

Boris Kovačev/Cropix

Ana je kći iz prvog Branislavovog braka. Sredinom devedesetih Branislav se oženio za 18 godina mlađu pravnicu Ivanu Vujadinović, sa kojom Leka ima sina Ivana i dvije godine mlađu kći Anu. Upoznali su se na Kopaoniku, i počeli se zabavljati, a kasnije su se vjenčali. Par se razveo početkom novog tisućljeća, a Branislav je raspad prvog braka doživeo veoma stresno.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. rujan 2024 19:33