StoryEditorOCM
ShowbizSRETNE VIJESTI

Frontmen dubrovačke grupe Silente Tibor Karamehmedović očekuje drugo dijete sa samozatajnom suprugom Mijom

Piše I. P.
7. lipnja 2024. - 08:35

Frontmen grupe Silente Tibor Karamehmedović objavio je na svom Instagram Storyju fotografiju sa suprugom Mijom u zagrljaju. Iz fotografije je vidljivo da je Mia trudna, a fanovi su ih zasuli čestitkama. 

image
Damjan Tadić/Cropix

Par je u listopadu 2022. godine dobio i djevojčicu Rubi.

U braku su dvije godine, a vjenčali su se na intimnoj svadbi u krugu najuže rodbine i prijatelja nakon deset godina veze. Zaruke su pale u prosincu 2021. u Sarajevu.

Tibor i Mia poprilično su samozatajni oko svog privatnog života. Rijetko dijele fotografije na društvenim mrežama. Poznato je da Mia radi u marketingu. Tibor je lani kratko komentirao svoj odnos s Mijom za Gloriju nakon što se doznalo da su se vjenčali i dobili prvo dijete.

"Osjećam se prekrasno, mirnije, ljepše, sve mi je u životu lakše. Nisam opterećen mislima kojima sam prije bio, otvorena je jedna pipa ljubavi zbog moje žene i zbog našeg života koji imamo. Moje nervoze ne traju više tako dugo. Recimo, ja joj pričam deset minuta o političkim situacijama u drugim zemljama, ona me sasluša pa me smiri - jednostavno je našla put do mene. Što je meni draže, mnogo mi je draže biti ovakav. Osjećam da mogu dati svoju ljubav, što je puno važnije nego da zahtijevam tuđu. Osjećam se slobodnim voljeti druge, što nisam znao ni mogao prije. Nisam imao hrabrosti reći kako se osjećam u vezi nekog, dok nisam s njome postigao jedan oslobađajući trenutak...", opisao je Tibor odnos sa svojom suprugom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 00:22