StoryEditorOCM
Showbizuskoro u eteru

‘Dodikova televizija‘ starta u utorak - ali izgleda da UNU TV na koju su prešla mnoga poznata imena nećemo gledati u Hrvatskoj. Saznajemo i zbog čega!

Piše Vinko Paić
15. prosinca 2021. - 19:51
Na UNU TV prešla su mnoga poznata lica - no pitanje je gdje i kad ćemo ih gledati u Hrvatskoj.Foto: Boris Kovacev, Biljana Blivajs, Neja Markicevic, Marko Todorov/Cropix

Poznat je datum početka emitiranja regionalne televizije UNA TV, poznatije i kao 'Dodikova TV' pošto je jedan od suvlasnika Igor Dodik, sin člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika.

Ekipa je u niskom startu jer s programom kreću već u utorak, 21. prosinca, a na njihovoj službenoj stranici vidljiv je i brojčanik koji odbrojava dane do početka emitiranja. U najavnom videu koji se može vidjeti na YouTubeu objavljeno je i kako je slogan 'Gledaj bez da trepneš'.

- Od 21.12. širom regiona uživajte uz UNA televiziju. Donosimo najbolju zabavu, show programe i emisije sa regionalno poznatim tv licima. UNA TV - Gledaj bez da trepneš, stoji u opisu videa.

S čime će otvoriti program zasad nije poznato, kao ni što će se točno emitirati kojeg dana u tjednu, a kako stvari stoje čini...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. lipanj 2024 04:51