StoryEditor
PanoramaUNOSAN BIZNIS

Želite ljetovati u vili koju na Braču iznajmljuje nogometaš Mario Mandžukić? Cijena noćenja nije namijenjena običnim smrtnicima i od nje bi vam se moglo zavrtjeti u glavi!

Piše Vinko Paić
7. lipnja 2021. - 20:08
Mario Mandžukić na Braču iznajmljuje skupocjenu vilu.Filippo Monteforte

Osim zagrebačkog stana od 273 kvadratna metra i pet spavaćih soba, kojeg je kupio od srpskog 'kralja bakra', milijunaša Milana Popovića, bivšeg partnera pjevačice Severine, naš nogometni reprezentativac Mario Mandžukić u svom vlasništvu ima i skupocjenu vilu u mjestu Bobovišća na Braču.

Nakon završetka nogometne sezone Mandžo se svakog ljeta uputi na Brač, no čini se kako ove godine tamo ipak neće odmarati tijekom vrućih ljetnih dana.

Naime, odnedavno je skupocjenu vilu počeo iznajmljivati, a na poznatoj stranici za iznajmljivanje Airbnb, vidljivo je kako je prostor zauzet tijekom cijelog srpnja, dobar dio kolovoza, kao i nekoliko dana krajem lipnja. Vrlo vjerojatno će se i preostali slobodni dani ubrzo popuniti.

Prostor možete unajmiti jedino ako u njemu planirate boraviti najmanje sedam dana za što ćete morati izdvojiti ukupno 7973 eura odnosno 59 751 kunu. Jedno noćenje, dakle, stoji 1138 eura ili 8535 kuna.

Vila se nalazi samo deset metara od mora te ima pet spavaćih soba, pet kupaonica i vanjski grijani bazen veličine 20 m2, a u njoj može boraviti deset osoba.

Nogometaš vilu iznajmljuje i putem platforme Booking com gdje je cijena noćenja također ista.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. lipanj 2021 20:18