StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Tjedni horoskop: Ovnovi planiraju budućnost, Blizance vesele nova poznanstva, Djevice će uživati u životu

Piše MOZAIK SD
21. travnja 2024. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Samci će upoznati šarmantnu osobu koja će brzo postati bitan dio njihovog života. Parovi će prevladati poteškoće, nakon čega će se bez nepotrebnih tereta posvetiti planiranju budućnosti. Mogli biste odustati od započetih poslova zbog sporosti birokracije i zakonskih zavrzlama, ali nakon četvrtka vraća vam se optimizam. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Bit ćete vedriji, opušteniji i neopterećeni problemima. To će doprinijeti porastu razumijevanja u vezama, dok će samci primijetiti da im udvarači češće prilaze. Nećete se željeti isticati na poslu, ali proradit će vam ego primijetite li da vas netko želi pobijediti. Bit ćete spremni na borbu ako se osjetite izazvanima.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Veselit će vas nova poznanstva, a posebno će vas privlačiti svestrani ljudi od kojih možete mnogo naučiti. Netko će vas zainteresirati za novi hobi, sport ili disciplinu koja će vam se svidjeti, a dijeljenje sličnih interesa moglo bi vas zbližiti i navesti da postanete više od prijatelja. Ne nosite kući poslovne probleme.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Vezani će biti sigurniji u sebe i spremniji saslušati drugu stranu. To će pridonijeti uspostavi primirja. Ako ste slobodni, česti izlasci iznjedrit će novu simpatiju. Želite li napredovati ili promijeniti posao, netko s kim ste u prošlosti surađivali preporučit će vas za novo radno mjesto ili vam dati korisnu informaciju.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Vikend je idealno vrijeme da raščistite nesuglasice s dragim i krenete dalje zajedno neopterećeni repovima prošlosti. Samcima neće nedostajati udvarača, ali neće pronaći nekoga tko će ih zaintrigirati. Ovo je vrijeme za postavljanje novih profesionalnih ciljeva pa dobro razmislite u kojem smjeru želite da vaša karijera ide.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Vladavina Bika ulijevat će vam optimizam i poticati da se manje opterećujete problemima, a više uživate u životu i malim stvarima. Smatrat ćete da je ulaganje u sebe i svoje obrazovanje najbolji način da ostvarite profesionalne ciljeve. Upisat ćete tečaj ili pohađati predavanja, dok će neki odlučiti nastaviti studiranje. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Nepromišljenost i ishitrenost dovodit će vas u neugodne situacije. Pazite da nesmotrenim izjavama ne povrijedite osobu koja to nije zaslužila. Samci, nemojte davati lažne nade nekome s kime ne planirate ostvariti nešto ozbiljno. Na dnevni red doći će pitanja vezana za osiguranje, nasljedstvo ili štednju.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Očekuje vas puno posla, a porast obaveza zahtijevat će da povremeno prihvatite tuđu pomoć. Morat ćete češće pristajati na ustupke želite li privesti kraju nagomilane zadatke. Krajem tjedna primijetit ćete da imate više koncentracije, a smisao za organizaciju pomoći će vam da izbjegnete stres i nakupljanje zaostataka.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Iskoristite blagotvoran učinak Venere u Ovnu kako biste se približili simpatiji. Zavest ćete je kombinacijom privlačnog izgleda i duhovitosti. Više će vam odgovarati individualni rad od timskog djelovanja. Nećete pronalaziti zajednički jezik sa suradnicima pa se posvetite zadacima koji ne iziskuju njihovu pomoć.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Bračne razmirice najčešće će biti vezane za novac, kućanske poslove, ali i uplitanje rodbine u odnos s partnerom. Ne dozvolite nikome da gura nos u vašu intimu i sve eventualne poteškoće rješavajte unutar svoja četiri zida. Nedavno započet projekt neće ispuniti vaša očekivanja, ali nakon četvrtka doći će do pomaka. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Moguće su poteškoće koje će biti posljedica više sile. Budući da nećete moći utjecati na situaciju, prilagodite se okolnostima i pričekajte da se problemi riješe. Nećete često izlaziti jer ćete biti umorni i željni mira. To ne znači da nećete upoznavati nove ljude, ali to se neće događati uživo, već preko društvenih mreža. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Početak tjedna donosi nepredviđene troškove i porast obaveza, ali nemojte očajavati. Nakon četvrtka nastali problemi počinju se polako rješavati, stoga zadržite optimizam i ne donosite prenagljene odluke. U narednim tjednima financijska situacija će se poboljšati. Mnogi će treninzima dovesti tijelo u željeno stanje.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. svibanj 2024 06:10