StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Tjedni horoskop: Bikovi su zasuti obavezama, Lavovi moraju biti strpljivi, Vage su razdražljive i sklone dramatici

Piše MOZAIK SD
13. listopada 2024. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Ljubavne tenzije obilježit će tjedan. Partner neće trpjeti vaše izljeve ljutnje i ljubomore pa će vam se suprotstaviti. Poslovna situacija postaje povoljnija. Nećete gubiti vrijeme na nevažne sitnice, već ćete se usredotočiti na najbitnije zadatke. Osjetljive su vam oči pa se pazite ječmenca ili konjunktivitisa.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Zasuti ste obavezama, no neskladan Merkur otežat će vam njihovo izvršavanje. Gubit ćete fokus i baviti se nevažnim sitnicama. Klonite se rasprava i prilagodite se okolnostima. Osjećaj nesigurnosti poticat će vas na nezrele i ishitrene postupke, ali razmislite prije no što optužite dragoga za nešto što nije njegova krivica. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Fokus će vam biti na poslu i obavezama pa nećete biti raspoloženi za flert. Nećete imati vremena za izlaske i zabavu, a dugi radni dani ili kasna predavanja toliko će vas umoriti da ćete vapiti za odmaranjem. Ako ste u vezi, dragi će osjećati da se udaljavate od njega. Na površinu će isplivati problemi koje ste dugo ignorirali.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Neće biti lako odoljeti vašem šarmu i karizmi. Nudit ćete strast, uzbuđenje i intenzivne emocije, budeći u drugima vatru. Ako imate nekog posebnog pored sebe, očekuju vas intenzivni trenuci obilježeni prepirkama i strastvenim pomirenjima. Vikend donosi porast obaveza pa više nećete biti toliko usmjereni na partnera i vaš odnos.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Komunikacija s dragim bit će otežana i nejasna. Nećete se razumjeti, a oboje ćete biti suviše ponosni i tvrdoglavi da biste uvažili mišljenje druge polovice. Planetarni utjecaji donose izazove i u komunikaciji s kolegama. Budite strpljivi i izbjegavajte sukobe. Iako se želite dokazati, ne preuzimajte previše obaveza odjednom. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Osjećat ćete se zadovoljno u vezi, uvjereni da ste pronašli osobu s kojom možete graditi budućnost. To će vam biti važno jer ste usmjereni na ostvarenje emotivne i materijalne sigurnosti. Idealno je vrijeme za useljenje s voljenim, kupnju stana ili planiranje svadbe. Samci će se odlično zabavljati prilikom izlazaka.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Razdražljivi ste i skloni dramatičnim reakcijama. Ego će vam biti naglašen pa ćete od dragoga tražiti puno komplimenata i izljeva ljubavi. Ne dobijete li ono što očekujete, mogli biste potražiti pažnju na drugom mjestu. Vjerujete da možete ostvariti profesionalne ciljeve, ali pazite da vas nestrpljivost ne košta uspjeha.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Vezani će imati velika očekivanja, ali će i sami puno davati. Samci će tragati za strašću i senzualnošću pa će birati partnera koji se može potpuno predati na emocionalnom i fizičkom planu. Dobit ćete priliku dokazati se na poslu. Kreativnost i otvorenost za nove ideje pomoći će vam da pronađete inovativna rješenja.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Stresne okolnosti zahtijevat će više pažnje i discipline. Bit ćete preopterećeni obavezama i nećete znati odakle početi, stoga je važno da se dobro organizirate i odredite prioritete. Ako je pred vama važna odluka, oslonite se na intuiciju. Ulazak Venere u vaš znak prebacit će krajem tjedna fokus s obaveza na uživanje i flert.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Intimni život bit će uzbudljiv. Premda će vas dragi izluđivati svojim ponašanjem, nećete se dugo ljutiti na njega. Samci će sresti osobu s kojom će toliko dobro kliknuti da će imati dojam kao da se oduvijek poznaju. Imate velike ambicije i ne zadovoljavate se s mrvicama. Spremni ste naporno raditi kako biste došli do cilja.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Ljubavna situacija bit će izvorom frustracija, ali nemojte u ljutnji napraviti nešto što ćete požaliti. Uzmite vremena za razmišljanje i strpite se do vikenda, kada će vam puno toga postati jasnije. Na poslu ne pokazujte slabosti jer će to biti iskorišteno protiv vas. Budite profesionalni i usmjereni na svoje zadatke.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Tjedan će započeti u romantičnom tonu. Dragi će vam na razne načine pokazivati koliko vas voli. Poboljšat ćete komunikaciju i razgovarati o temama koje inače izbjegavate. Poboljšava vam se pamćenje i koncentracija. Odlično je vrijeme za učenje, polaganje ispita i usvajanje novih vještina. Osjećate želju da rastete i napredujete.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. listopad 2024 08:03