StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU?

Horoskop za subotu: Blizancima je vikend kao stvoren za uživanje, Lavovi su zauzeti obvezana, Rakovi se zabavljaju

Piše MOZAIK SD
12. listopada 2024. - 08:01

OVAN

Nećete moći dobro kontrolirati svoje reakcije. Ljubomorno ćete kopati po partnerovim džepovima ili mobitelu, no time biste grubo izigrali njegovo povjerenje. Pazite se nezgoda prilikom treniranja.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

BIK

Nezadovoljstvo intimnim životom navest će vas da poželite nešto mijenjati. Nemojte u ljutnji donositi bitne odluke, jer postoje izgledi da se radi samo o prolaznoj krizi. Nekima će se najaviti gosti.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

Vikend je kao stvoren za razonodu i uživanje. Nećete propustiti priliku da izađete, nađete se s društvom ili pohodite zanimljivo okupljanje, a poznanstva koja sklopite unijet će vam osvježenje u svakodnevicu.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

RAK

Večernji izlazak donosi vam puno zabave. Slobodni bi mogli upoznati osobu koja će ih oduševiti inteligencijom i vanjštinom. Povoljno je vrijeme za odvikavanje od pušenja ili počinjanje dijete.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Partner neće tolerirati vašu zauzetost obavezama. Prigovarat će da ga zanemarujete, no to će u vama probuditi inat pa ćete ga i dalje ignorirati. Neke očekuje odlazak na svadbu ili obiteljsko okupljanje.

LJUBAV: 3

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

DJEVICA

Doći će do poboljšanja novčanih prilika. Dobit ćete zaostali honorar ili mogućnost za dodatnom zaradom. Večernji izlazak donosi priliku da se dobro zabavite, ali i da upoznate nekog privlačnog.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

Održavat ćete skladne međuljudske odnose i isticati se ljubaznošću i toplinom. Vaše će vrline biti korisne u mirenju zaraćenih strana, ali će vam ujedno pomoći da šarmirate osobu koja vas je zagrijala.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Odbit ćete pozive za druženje i večer provesti kod kuće. Uživat ćete u miru, a parovi će iskoristiti priliku da se posvete jedno drugome i probude romantiku. Opuštat će vas knjige i serije.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

Skloni ste manjim nezgodama i ozljedama. Ako se planirate baviti sportom ili drugom tjelesnom aktivnošću, posvetite pažnju pravilnom istezanju mišića. Klonite se alkohola idete li u noćni život.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Nećete podnositi ništa što vam kvari rutinu. Loše ćete se snalaziti u nepredviđenim situacijama, no okolnosti će zahtijevati prilagodbu. Osjetljivo zdravlje moglo bi dovesti do prehlade.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 2

 

VODENJAK

Pogrešno ćete tumačiti riječi bližnjih i u puno situacija vidjeti napad na sebe. Nemojte u ovakvom raspoloženju započinjati rasprave. Niska otpornost na stres učinit će vas podložnima tegobama.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

Željni ste romantičnih doživljaja, a vaše zavodničke vještine približit će vas simpatiji. Duge veze ulaze u novu etapu, koja će biti obilježena intimnošću i planiranjem budućnosti. Neki će pronaći novi hobi.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
12. listopad 2024 08:04