StoryEditorOCM
PanoramaSRETAN ROĐENDAN!

Preslatkom fotografijom, koju je sama snimila, princeza Kate čestitala 42. rođendan svome suprugu, budućem kralju

Piše Marija Čović
21. lipnja 2024. - 16:59
Fotografijom koju je sama snimila na plažu u Norfolku, Kate je čestitala rođendan suprugu Williamu koji uživa u igri s djecomPrincess Of Wales/kensington Palace/Pa Images/Profimedia/Princess Of Wales/kensington Palace/Pa Images/Profimedia

Preslatkom novom fotografijom, koju je sama nedavno snimila, princeza Kate u petak je, zajedno s djecom, čestitala svome suprugu, princu Williamu, 42. rođendan.

Fotografija prikazuje budućeg britanskog kralja kako se dobro zabavlja sa svoje troje djece, princezom Charlotte, princom Louisom i princom Georgeom, preskačući pješčane dine na blaži u Norfolku.

image

Pogledi puni ljubavi: William i Kate s djecom na balkonu Buckinghamske palače tijekom nedavne parade povodom službenog rođendana kralja Charlesa III.

Pa Images/Alamy/Alamy/Profimedia

Fotografiju prati rođendanska poruka ‘Happy birthday Papa, we all love you so much!‘, potpisana sa Cx, što označava Catherine, princezu od Walesa.

Normalna sretna obitelj

I obožavatelji kraljevske obitelji, naročito Williama i Kate, na društvenim su se mrežama priključili čestitkama, oduševljeni i fotografijom koju je Kate snimila na plaži nedaleko njihove kuće Anmer Hall na imanju Sandringham u Norfolku, a mnogi su hvalili i "normalnu sretnu obitelj".

Večer prije rođendana, kojeg je sasvim sigurno proveo u obiteljskom krugu s djecom i suprugom, koja se liječi od raka i još uvijek je u tijeku kemoterapija, William je bio na utakmici između Engleske i Danske na Europskom prvenstvu u Njemačkoj.

image

Princ William, princeza Josephine i njezin otac, danski kralj Frederik, na utakmici između Engleske i Danske na Europskom prvenstvu u Njemačkoj

Uwe Anspach/Dpa Picture-alliance Via Afp

Princ William je predsjednik engleskog nogometnog saveza, a na utakmici u Frankfurtu, koja je okončana bez pobjednika, 1:1, družio se i s danskim kraljem Frederikom i njegovom kćeri, 13-godišnjom princezom Josephine.

Nakon što se 15. lipnja, na opće oduševljenje, Kate prvi put pojavila u javnosti nakon gotovo šest mjeseci, operacije abdomena u siječnju i dijagnoze tumora, na paradi povodom službenog rođendana njezinog svekra, kralja Charlesa III., ponovno se povukla u mir svog doma i posvetila daljnjem liječenju i obitelji.

Pažljiv prema punici

William obavlja brojne javne dužnosti, a zajedno s ostalim članovima kraljevske obitelji se pojavljivao i na konjičkim utrkama Royal Ascot, a na utrkama su se, prvi put otkad je njihovoj kćeri dijagnosticiran rak, u javnosti pojavili i Kateini roditelji, Carole i Michael Middleton, a William je posebno bio pažljiv prema punici kad joj je nakratko spala cipela jer je peta zapela u travi.

Uz njegov rođendan u medijima su se pojavile špekulacije da će on nastaviti s očevim smanjivanjem broja radnih članova kraljevske obitelji i da ne želi da tu ulogu imaju dvoje njegove mlađe djece, sada devetogodišnja princeza Charlotte i šestogodišnji princ Louis.

image

Maleni princ William s roditeljima, princezom Dianom i princom Charlesom, tijekom službenog posjeta Novom Zelandu u travnju 1983. godine

Anwar Hussein/Avalon/Profimedia

Princ George, koji će u srpnju proslaviti 11. rođendan, je budući kralj, dok su Charlotte i Louis njegove "rezerve" i ne očekuje se da će doći u priliku sjesti na prijestolje. No, tek ćemo vidjeti što će budućnost donijeti, William uz brojne obaveze nastoji što više vremena provesti s obitelji u ulozi supruga i oca.

Princ William Arthur Philip Louis od Walesa rođen je 21. lipnja 1982. godine, prvi sin tada princa Charlesa i princeze Diane, koja je poginula u prometnoj nesreći u Parizu kad je Williamu bilo 15, a njegovom mlađem bratu Harryju 12 godina.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
21. lipanj 2024 17:00