StoryEditorOCM
PanoramaVOLE GA?

Nije lako čuvarima španjolske kraljevske obitelji: po drugi put su morali na koncert Harryja Stylesa

Piše MOZAIK SD
21. srpnja 2023. - 07:01

Među tisućama obožavatelja bivšeg člana kultne grupe One Direction na koncertu u Barceloni, Harryja Stylesa, ovih su se dana našle kćeri španjolskog kralja, princeza Leonor (17) i Infanta Sofia (16)

Princeze su se sjajno provele. Ušle su inkognito u ograđeni prostor, ne čekajući duge redove ljudi koji su se nagurali na vratima čekajući da vide koncert. Nakon toga, uživale su u koncertu s ekskluzivne lokacije koju je pomno pratio njihov sigurnosni tim.

image

Krunska princeza Leonor i Infanta Sofia

Agence/Bestimage/Profimedia/Agence/bestimage/profimedia

Na kraju koncerta Leonor i Sofia imale su priliku osobno upoznati Harryja Stylea. Organiziran im je privatni sastanak u njegovoj svlačionici koji je izazvao ogromne kontroverze kod obožavatelja pjevača. Oni su ljuti jer kćeri kralja uživaju poseban tretman. Nesvjesne kritika, Leonor i Infanta su nekoliko sati stavile na stranu svoju institucionalnu ulogu kako bi uživale u koncertu. Ali nisu bile jedine: posjetom koncertu pohvalio se i Pedro Almodovar.

Iako je ovo prvi put da su Leonor i Sofia imale priliku razgovarati sa samim Harryjem Stylesom, to nije prvi put da uživaju u jednom od njegovih nastupa. Podsjetimo, prošle godine kraljica Letizia je pratila svoje kćeri na koncert koji je pjevač održao u Madridu, ostvarenje sna za mlade žene, s obzirom na činjenicu da je Styles jedan od njihovih omiljenih pjevača.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 22:39