StoryEditorOCM
PanoramaDOBILA OTKAZ

Medicinska sestra seksala se s pacijentom na parkingu bolnice, on imao srčani udar, a ona nije pozvala hitnu pomoć

Piše Vjesti sd
15. lipnja 2024. - 21:20

Medicinska sestra dobila je otkaz nakon što je otkriveno da je bila u vezi sa pacijentom koji je preminuo tijekom njihovog seksa na parkingu bolnice u Walesu.

Penelope Williams (42) bila je godinu dana u vezi s pacijentom koji je dolazio u bolnicu na dijalizu. Muškarac je preminuo od srčanog udara za vrijeme noćnog seksualnog odnosa.

Savjet medicinskih sestara i babica (NMC) pokrenuo je istragu nakon što su dobili informaciju da Williams nije zvala hitnu pomoć. Umjesto hitne, zvala je kolegicu, koja joj je rekla da odmah zove pomoć, ali medicinska sestra nije reagirala već je samo plakala. Hitnu pomoć je na kraju pozvao jedan kolega. Ekipa je zatekla pacijenta djelimično golog i bez znakova života, prenose britanski mediji.

Williams je tada rekla policiji da se našla s njim nakon što joj je na Facebooku poslao poruku da se ne osjeća dobro. Tvrdila je da je provela samo “30 do 45 minuta” na zadnjem sjedištu njegovog automobila i da su samo pričali.

- Pacijent je počeo stenjati i iznenada umro – rekla je na prvom saslušanju u veljači.

Kasnije je međutim priznala da su bili u vezi godinu dana i da se te noći našla s njim radi seksualnog susreta. Nedugo zatim je dobila otkaz.

- Postupci gospođe Williams su značajna odstupanja od standarda koji se očekuju od diplomirane medicinske sestre i nekompatibilni su s njenim ostankom u registru - rekli su iz komisije medicinskih sestara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 06:46