StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za utorak: Bikovi, ne kupujte sve što vam se svidi! Strijelci, osoba koja vas zavodi mogla bi manipulirati

Piše MOZAIK SD
27. kolovoza 2024. - 08:00

Ovan

Očekuje vas pojačana komunikacija. S nekim ćete se čuti oko posla ili privatnih obaveza, a moguć je i boravak na terenu ili kraći put. Dinamična atmosfera će vam odagnati dosadu.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Bik

Pripazite na novac i ne kupujte sve što vam se svidi. Bit ćete široke ruke, no stanje na računu poziva na oprez. Počnite zapisivati troškove kako biste znali na što vam odlazi većina novca.

LJUBAV: 5

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Blizanci

Hrabri ste i poduzetni pa ćete si zacrtati visoke ciljeve. Jedino što vas može omesti na putu bit će nestrpljivost. Ne očekujte da se išta može dogoditi preko noći. Ustrajte ako naiđete na prepreku.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Rak

Intuicija će vam biti naglašena, a snovi burni i intenzivni. Obratite pažnju na simbole i slušajte što vam govori podsvijest, jer ćete u njoj naći odgovore. Ako vas nečija prisutnost uznemiruje, izbjegavajte ga.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Lav

Odnosi s okolinom bit će dinamični i burni. Ići ćete na sve ili ništa i tražiti od drugih punu posvećenost. Nemojte biti sitničavi i otpisati nekoga samo zato što je jednom bio nedostupan.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Djevica

Osjećat ćete se nervozno i napeto. Opterećivat će vas poslovne teškoće i briga oko novca. Davat ćete problemima veći značaj no što zaslužuju. Bavljenje hobijem ili odlazak na plažu razvedrit će vas.

LJUBAV: 4

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 4

 

Vaga

Znatiželjni ste i sve vas zanima. Um će vam stalno raditi, a želja za znanjem i iskustvima poticati da učite, istražujete i ispitujete. Ako ste na odmoru, provodit ćete ga aktivno i uživati u razgledavanju.

LJUBAV: 4

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 5

 

Škorpion

Osjećat ćete potrebu da se udaljite od svih i uživate u samoći. Potrebno vam je vrijeme samo za sebe kako biste se rasteretili stresa. Frustrirat će vas ako vam netko ili nešto to poremeti.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Strijelac

Osoba koja vas zavodi mogla bi se pokazati neiskrenom i manipulativnom. Nemojte zbog straha od samoće započeti odnos zasnovan na lažima. Skloni ste eksplozivnim reakcijama.

LJUBAV: 3

POSAO: 4

ZDRAVLJE: 3

 

Jarac

Uzbudljivi susreti obilježit će dan. Ako ste samac, stupite u akciju jer će vaš šarm biti neodoljiv. Spretni na jeziku, iskazat ćete se u poslovima i aktivnostima vezanim za prodaju i marketing.

LJUBAV: 5

POSAO: 5

ZDRAVLJE: 4

 

Vodenjak

Odnos s partnerom bit će stabilan, za što će biti zaslužna otvorenost. Provodit ćete puno vremena zajedno i uživati u kinu ili restoranu. Posla je puno, no trud i zalaganje donose napredak.

LJUBAV: 4

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 4

 

Ribe

Kašnjenje plaće ili honorara potaknut će vas da potražite nove izvore novca. Neki će nerado zatražiti pozajmicu od prijatelja ili rodbine, smatrajući da nemaju izbora. Pazite na želudac.

LJUBAV: 3

POSAO: 3

ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
13. rujan 2024 21:22