StoryEditorOCM
Panoramazvijezde kažu

Horoskop za subotu: Ovnovi svakom loncu poklopac, a i vodenjake bi danas valjalo izbjegavati

Piše MOZAIK SD
18. svibnja 2024. - 07:00

 

Ovan

Započinjat ćete rasprave bez razloga. Svakom ćete loncu biti poklopac i potajno uživati u suprotstavljanju, no većini će vaše ponašanje ići na živce. Gledajte svoja posla i ne namećite mišljenje.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Bik

Vikend nudi priliku da se odmorite i bavite onim što vas veseli. Za većinu će to biti opuštanje kod kuće u krugu obitelji, a neke će radovati roštilj i bilo kakve aktivnosti koje uključuju dobru hranu i društvo.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Blizanci

Doznat ćete informaciju koja vam se neće svidjeti. Upitno je koliko u njoj ima istine pa nemojte dizati paniku dok ne utvrdite činjenice. Niste zainteresirani za druženje, a još manje za kućanske poslove.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Rak

Imate puno planova, a većina će uključivati izlaske i društvo. Najsretniji će biti oni koji su u prilici otputovati, no dobro će se zabaviti i Rakovi koji su pozvani na svadbu ili bilo kakvo slavlje.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 3

 

 

Lav

Napeti ste i čangrizavi bez posebnog razloga. Lako vas je isprovocirati pa ćete u svemu vidjeti napad. Branit ćete se žustro, ne birajući riječi, no posezanje za niskim udarcima neće vam služiti na čast.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 4

 

 

Djevica

Na intimnom planu sve će se odvijati u skladu s vašim željama. Samci će upoznati osobu koja će ih snažno privući, dok će parovi uživati u emocionalnoj i tjelesnoj bliskosti. Sjajno je vrijeme za izlet.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 4

 

 

Vaga

Mnoge će se veze naći na prekretnici. Neskladan odnos s partnerom i loša komunikacija bit će znak da morate nešto poduzeti. Ne donosite ishitrene odluke. Izbjegavajte stresne situacije te zlobne i pakosne ljude.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 2

 

 

Škorpion

Napeti ste i nemirni, što će se odraziti na odnose. Smetat će vam glasna muzika ili radovi iz susjednog stana, dok će se neki posvađati oko parkirnog mjesta. Nervoza bi vam mogla uzrokovati nesanicu.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 3

 

 

Strijelac

Imat ćete previše obaveza da biste se opustili. Nećete dobro raspolagati vremenom i energijom, što će vam poremetiti raspored. Ne oklijevajte potražiti savjet ili pomoć. Idete li na proslavu, oprezno s alkoholom.

LJUBAV: 3

NOVAC: 4

ZDRAVLJE: 4

 

 

Jarac

Zračit ćete vedrinom koja će oduševljavati. Ljudi će se osjećati ugodno u vašoj blizini pa će vas pozivati na evente i druge aktivnosti. Vezani neće požaliti otiđu li s dragim na romantični vikend u toplice.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 3

 

 

Vodenjak

Nemirni ste i napeti. Bit će vam teško prešutjeti ono što vas smeta, no problem je što će toga biti puno. Budete li kritični i zlobni prema bližnjima, nemojte se iznenaditi uzvrate li vam istom mjerom.

LJUBAV: 3

NOVAC: 3

ZDRAVLJE: 4

 

 

Ribe

Krasit će vas sjajno raspoloženje. Vrijeme provedeno kod kuće smatrat ćete izgubljenim pa ćete se zaputiti na izlet u ili nagovoriti prijatelje da zaigrate partiju tenisa. Večernje sate rezervirat ćete za izlazak.

LJUBAV: 5

NOVAC: 5

ZDRAVLJE: 3

 

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. svibanj 2024 09:41