StoryEditorOCM
Panoramašto zvijezde kažu

Horoskop za srijedu: Blizanci su utjecajni, Vage bježe od veze, Jarci rješavaju probleme, Vodenjaci se svađaju...

Piše MOZAIK SD
28. lipnja 2023. - 08:00

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Osjećaji će vam biti previše naglašeni i ometat će vas u koncentraciji na tekuće obaveze. Trebate li donijeti odluku o ljubavnoj vezi, ne činite to ishitreno ili pod pritiskom okoline. 

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Vaše će poslovne i financijske aktivnosti dobiti zeleno svjetlo od strane pojedinaca koji odlučuju. Osjećate li se usamljeno, a niste u formi z izlazak ili ugošćavanje, naći ćete odličnu ekipu online.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Imat ćete snažan utjecaj na bliske ljude i bez problema ćete ih nagovoriti na ono što želite. Ako ste dobili novog suradnika na poslu, budite kolegijalni i pomozite mu da se snađe.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Mogli biste doživjeti naklonost na prvi pogled. Kolega ili znanac pomoći će vam da ostvarite kontakt sa svojom simpatijom. Dan je pogodan i za poboljšanje odnosa sa susjedima.

LJUBAV: 5 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Držat ćete do pravednosti, taktizirati i pozivati se na zakone, pravila i obećanja. Ako ste u vezi, propitkivat ćete emocije. Samci bi se mogli odlučiti za ulazak u isključivo tjelesnu vezu.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Izoštrit će se vaša osjetila za okus i miris, a bit ćete dobri i u procjeni ljudi. Privlačit će vas kazališna umjetnost, razmišljanje u samoći ili pak popodnevno ljenčarenje na plaži.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Zbog straha od odgovornosti htjet ćete pobjeći od veze koja bi mogla postati ozbiljna. Bit ćete lijeni za ispravak vlastitih grešaka. Uz pomoć prijatelja riješit ćete kvar u kućanstvu.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Ljubavna situacija izgledat će vrlo zapetljano. No, uspijete li se opustiti i vratiti povjerenje u partnera, doživjet ćete lijepe trenutke. Ne gubite vrijeme na smišljanje zagonetki.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Budite selektivni kad je riječ o pozivima na druženje. Radije izbjegnite ljude koji vas ne zanimaju i mjesta na kojima se ne osjećate dobro. Ako vam se ukaže prilika, predahnite.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Istovremeno ćete rješavati nekoliko problema. Ne forsirajte poslove koji nisu hitni već se posvetite pojedincima koji su željni vašeg društva i barem na nakratko potisnite zabrinutost.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Podlijeći ćete neprincipijelnim stavovima i ishitrenim postupcima. Htjet ćete imati sve što poželite, pa i ono na što nemate pravo. Nelojalni stavovi bližnjih nagnat će vas na svađu. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Istaknut ćete se lukavim zapažanjem, snalažljivošću i duhovitošću, a nađete li se u ljubavnoj zamci, vješto ćete se izvući iz nje. Prihvatit ćete poziv na druženje nakon radnog vremena. 

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
25. svibanj 2024 03:50