StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za ponedjeljak: Ovnovi počastite se dostavom hrane, Lavovi pazite prilikom vježbanja, Djevice idite u prirodu

Piše MOZAIK SD
22. travnja 2024. - 08:01

OVAN

Želja za uspjehom i zaradom motivirat će vas na rad, no vaša će očekivanja biti veća od mogućnosti. Pažljivo procijenite izglede za uspjeh prije novih suradnji i troškova. Počastite se dostavom hrane.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

BIK

Komunikativni ste i srdačni, no pažljivo ćete birati ljude s kojima ćete se družiti. Nećete imati volje za isprazna ćaskanja jer ćete težiti za poticajnim razgovorima. Netko će vas iznenaditi lijepom gestom.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 5

 

BLIZANCI

Osrednje ćete se nositi s nagomilanim zadacima, a  umor i pospanost mogli bi biti znak niskog željeza ili usporene štitnjače. Obavite za svaki slučaj pretrage. Dan je pogodan za početak štednje.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

Težit ćete za skladom u vezi pa ćete izbjegavati  nesuglasice. Bit ćete spremni štošta prešutjeti zbog očuvanja mira, no dragi će vas nekim postupkom toliko naljutiti da se nećete moći suzdržati.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

LAV

Školarci i studenti će zahvaljujući sjajnoj koncentraciji brzo pamtiti informacije. Postizat ćete dobre rezultate na ispitima. Sklonost ozljedama upozorava na oprez prilikom vježbanja.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

Okolnosti će utjecati na vaše zdravlje. Okružite se veselim ljudima koji vas podražavaju i provedite što više vremena u prirodi. Ako ste pod stresom, pronađite izlaz iz neodržive situacije.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

VAGA

Jezik će vam često biti brži od pameti. Prije no što kažete nešto neprimjereno, na vrijeme se zaustavite i izbjegnite rasprave i objašnjavanja. Novčane prilike pozivaju na oprez. Srežite troškove.

LJUBAV: 3 POSAO: 2 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

Ako ste u vezi, smetat će vam što partner često izlazi bez vas. Ne potiskujte nezadovoljstvo i podijelite s njim ono što vas muči, ali učinite to smireno. Ne posežite za emocionalnim ucjenama.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

Samci će biti privlačni, ali zahtjevni. Povisit ćete kriterije i rijetkima dati priliku da vam se približe. Pristupit ćete obavezama s puno elana, no brzo gubite zanimanje. Skloni ste odustajanju čim postane teško.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

Izbjegnite rasprave s prijateljem ili rodbinom. Oboje ćete biti napeti i brzi na jeziku pa ćete izreći stvari koje ne mislite. Budite oprezni u poslovnoj komunikaciji. Odmjerenost će biti ključna.

LJUBAV: 4 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

Imate li problema s pojedincima, izbjegavanje komunikacije neće se pokazati dobrim rješenjem. Obavite razgovore koliko god bili neugodni da znate na čemu ste. Klonite se tjelesnih napora.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

Kvar automobila ili aparata stvorit će vam dodatne troškove. Morat ćete posegnuti za štednjom i platiti novcem namijenjenim za druge svrhe. Osoba koja vam prenosi tračeve nije iskrena.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 09:04