StoryEditorOCM
PanoramaŠto zvijezde kažu

Horoskop za ponedjeljak: Lavovi će biti optimistični, Djevice poduzetne, a Ribama će svi ići na živce

Piše Mozaik SD
18. rujna 2023. - 08:01

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Izbjegnite rizik kad su u pitanju financijska pitanja. Ne oslanjajte se na pomoć bližnjih. Komunikacija s prijateljima donijet će vam ugodne novosti i korisne informacije.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

BIK

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Instinktivno ćete reagirati na promjene. Predosjetit ćete kakav je tko i što želi od vas. U privatnom životu nećete pasti pod negativan utjecaj ni pristati na svakojake ponude.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Nastojat ćete biti spremni za sve što vas očekuje. Organizirajte vrijeme i sve ćete uspješno odraditi. Sastanak s pojedincem iz poslovnog miljea otvorit će vrata novoj suradnji.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

RAK

22. LIPNJA - 22. SRPNJA

Bit ćete komunikativni i uspješno ćete obaviti sve zakazane razgovore. Imate li ikakvih kalkulacija oko promjena poslovanja tvrtke, slobodno ih podijelite sa suradnicima.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Zračit ćete optimizmom i šarmom pa ćete bez problema pronaći put do srca pojedinca koji vam se sviđa. Unatoč iznenadnim poslovnim obavezama, naći ćete vremena za ljubav.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Oštroumnost, snalažljivost i taktičnost bit će vaše prednosti. Dan je pogodan za sklapanje novih poslova te pridobivanje suradnika. Ponudite im ono što ni vi ne biste odbili.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 4

VAGA

23. RUJNA – 22. LISTOPADA

Introvertirano ponašanje jednog pojedinca probudit će vašu znatiželju. Pod svaku cijenu nastojat ćete doprijeti do njega i uspostaviti bliski odnos. Nemojte previše navaljivati.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Vaša intima bit će vrlo burna prepustite li se svojim kapricima i tvrdoglavom ponašanju. Kvaliteta bračnog odnosa ovisit će o vašim odlukama i izjavama, stoga budite razumni.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Oduševit ćete partnera velikodušnim poklonom, ekskluzivnom večerom ili nagovještajem putovanja koje je žarko želio. Zajednički trenuci bit će ispunjeni razumijevanjem.

LJUBAV: 5 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

JARAC

22. PROSINCA – 20. SIJEČNJA

Mogli biste zanemariti pokoju sitnicu u zadatku koji obavljate. Iako će vam se to učiniti nevažnim, brzo ćete shvatiti da ste bili u krivu. Obratite pažnju na kožu i zglobove.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Vaše mišljenje razilazit će se s partnerovim u pogledu odgoja djece i odnosa s roditeljima. Iako ćete željeti riješiti probleme, oboje ćete biti tvrdoglavi pa radije pričekajte.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Lagodan pristup životu i pretjerivanje u dobroj hrani potaknut će negativne procese u vašem organizmu. Klonite se alkohola. Bližnji će vam ići na živce sa svojim prodikama.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
02. lipanj 2024 13:42