StoryEditorOCM
PanoramaŠTO ZVIJEZDE KAŽU

Horoskop za petak: Bikovi imaju napetu situaciju na poslu, Vage pate od manjih tegoba, Škorpioni će biti nervozni

Piše MOZAIK SD
14. srpnja 2023. - 07:58

OVAN

21. OŽUJKA – 20. TRAVNJA

Bit ćete zaokupljeni brojnim obavezama, no brzo ćete se rješavati poslovnih zaostataka. Romantično zadovoljstvo omogućit će vam da se dobro osjećate u psihofizičkom smislu. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

BIK 

21. TRAVNJA – 21. SVIBNJA

Napeta situacija na poslu potrajat će duže nego što ste mislili. Udaljite se od osoba koje bi vas mogle uzrujati. Pojedini suradnici dokazat će vam da možete računati na njih.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

BLIZANCI

22. SVIBNJA – 21. LIPNJA

Vaši planovi neće se odvijati onako kako ste zamislili. Budete li morali usporiti ritam ili se baviti starim problemima, gledajte na to kao na priliku da ih napokon riješite.

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

RAK

22. LIPNJA - 22.  SRPNJA

Oslobodite kreativnost te na drukčiji način pristupite problemim, a oni nisu nerješivi. Da biste probudili inspiraciju, pogledajte izložbu, koncert ili kazališnu predstavu.

LJUBAV: 4 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 5

 

LAV

23. SRPNJA – 22. KOLOVOZA

Opažat ćete kod drugih ono što ih vuče u slabost. Nagonski ćete se držati pojedinaca koji vas tjeraju na poboljšanje. Bližnji će vam prigovoriti da nemate sluha za njihove probleme.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

DJEVICA

23. KOLOVOZA – 22. RUJNA

Težit ćete promjenama i otkrivanju novih načina komunikacije, druženja i zabave. Sentimentalni život obilovat će nedoumicama. Usmjerite se na ono što sigurno možete ostvariti. 

LJUBAV: 4 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VAGA

23. RUJNA – 22.  LISTOPADA

Vrijeme provedeno s prijateljima djelovat će poticajno na vas. Znat ćete da se imate kome povjeriti i odjednom će vam sve izgledati ljepše. Ne paničarite zbog manjih tegoba. 

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

ŠKORPION

23. LISTOPADA – 22. STUDENOGA

Unutarnji nemir uzrokovat će nervozu, tjerajući vas na ishitrene reakcije. Vaše provokacije neće biti bezazlene. Ako ne možete ništa drugo, prihvatite se sređivanja doma. 

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 4

 

STRIJELAC

22. STUDENOGA – 21. PROSINCA

Osjetit ćete potrebu da doživite nešto novo. Olako ćete se upustiti u pomalo rizične aktivnosti. Moguća je ljubavna ponuda od osobe za koju ste mislili da vas ne primjećuje.

LJUBAV: 5 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 3

 

JARAC

22. PROSINCA – 20.  SIJEČNJA

Petljat ćete se u živote bližnjih govoreći im što trebaju raditi. Nastojte pažljivo izreći primjedbe i kritike, posebice ako su upućene pojedincima koji su previše osjetljivi.

LJUBAV: 3 POSAO: 4 ZDRAVLJE: 4

 

VODENJAK

21. SIJEČNJA – 18. VELJAČE

Zbog vaše neprilagodljivosti i tvrdoglavosti mogući su problemi u ljubavnom odnosu. U pogledu zdravlja pojavit će se tegobe koje su povezane s neredovitom i nezdravom prehranom.

LJUBAV: 3 POSAO: 3 ZDRAVLJE: 3

 

RIBE

19. VELJAČE – 20. OŽUJKA

Roditelji ili stariji rođaci bit će vam velika pomoć pri rješavanju ljubavnih problema. Zahvaljujući proživljenim iskustvima dobro će vas savjetovati. Razmišljajte dugoročno.

LJUBAV: 3 POSAO: 5 ZDRAVLJE: 3

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
03. srpanj 2024 08:12