Ako nemate vaš osnovni recept za tijesto, ovaj obavezno zapišite. Kruh od ovog tijesta je jako mekan i ostaje svjež nekoliko dana nakon što ga napravite, piše živim.hr.
Ne znam za vas, ali uskršnji doručak mi je postao nezamisliv bez šunke u kruhu. Moj suprug je, sigurna sam, najveći obožavatelj ovog jela. Zahvaljujući njemu svi smo zavoljeli ovako pripremljenu šunku.
Dugo godina bi je samo kuhala i poslužila uz tvrdo kuhana jaja i francusku salatu. Iskreno, da sam znala da je ovako jednostavno pripremiti šunku u kruhu, odvažila bih se i puno, puno prije.
Šunku je potrebno skuhati prije samog pečenja. Možete je i ne kuhati, ali tada kruh trebate peći puno duže čime možete prepeći tijesto. Također, netko aromatizira vodu začinima i u njoj kuha šunku. Meni je najukusnija kuha...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....