StoryEditorOCM
HranaZA POLIZAT‘ PRSTE

Neće vam biti ni žilave, ni pune ulja! Oduševite se sjajnim jelima s lignjom i sipom! Vodimo vas korak po korak kroz recept vrhunskih znalaca, nema šanse da ‘omanete‘

9. lipnja 2022. - 08:30

Da vaše pržene lignjice ispadnu onako kako ih rade profesionalci, znači da ne budu ni žilave, ni mekane, ni pune ulja kako se mnogima često znade događati, treba znati nekoliko tajni velikih majstora kužine.

Znači, želimo postići da su nam sočne, hrskave, lagane, idealne za ovo već pravo ljetno vrijeme i visoke temperature, u kojima masnija hrana na želudac pada kao kamen.

Sve svoje cake s nama je velikodušno podijelio Zvonimir Ljaljić, majstor kuharstva i stručni učitelj kuharstva Srednje škole Brač iz Supetra.

Upozorio nas je na zablude što se ispriječe kod pripreme naoko jednostavnih jela. Uboli smo baš dobar termin, jednu od četiri tematske radionice pripreme određene vrste namirnica, u ovom slučaju liganja i sipa, koje se provode u suradnji s postirskom...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
15. studeni 2024 23:52