StoryEditorOCM
Društvena mrežaBOL I PATNJA

Tuga na društvenim mrežama: u 25. godini preminula poznata influencerica, nikad nije otkrila od koje je bolesti bolovala

Piše MOZAIK SD
7. listopada 2024. - 08:35
Nije željela biti bombardirana savjetima i čudotvornim lijekovima od svojih 1,6 milijuna pratitelja na društvenim mrežamaJaap Arriens/Nurphoto Via Afp

Zvijezda TikToka Taylor Rousseau Grigg preminula je u subotu, samo mjesec dana nakon što je proslavila svoj 25. rođendan, objavio je njezin suprug Cameron Grigg.

Rekao je da je smrt Taylor bila "iznenadna i neočekivana" te da ostaje u bolnici zbog doniranja organa. Nisu objavljeni nikakvi drugi detalji oko njezine smrti, piše People.

Taylor se razboljela ubrzo nakon vjenčanja 19. kolovoza 2023. s jahačem bikova na rodeu - ali nikada nije otkrila svoju dijagnozu jer nije željela biti bombardirana savjetima i čudotvornim lijekovima od svojih 1,6 milijuna pratitelja na društvenim mrežama, piše Daily Mail.

"Nitko nikada ne očekuje da će se morati nositi s ovom vrstom boli, pogotovo u našim godinama", napisao je Cameron uz fotografije para. "U ovu godinu dana Taylor se suočila s više boli i patnje nego većina ljudi u životu. I unatoč tome, ona je uvijek donosila radost svima oko sebe."

Cameron je zatim opisao Taylor kao "najhrabriju i najsnažniju ženu koju poznajem", dodajući da joj je vjera pomogla u "svim okolnostima s kojima se suočila, čak i u najmračnijim satima".

"Znam da je spasila moj život i mnoge druge", rekao je navodeći da je Taylor na aparatima kako bi njezini organi bili transplantirani, piše People.

"Više od svega, Taylor bi željela znati da nastavlja spašavati ljudske živote čak i nakon što je otišla s ovog svijeta", napisao je Cameron.

U videu objavljenom na svom TikToku 9. rujna, pod nazivom "Provedi moj rođendan sa mnom", Taylor se snimila kako izlazi na rođendanski doručak sa suprugom i zajedno posjećuje lokalni Target.

@itstaylorrousseau

it was very picked over but I DID find some cutie stuff!!!🤎

♬ Let It All Work Out - lil wayne’s intern

Zbog "iznenadne i neočekivane" smrti Taylor, Cameron je osnovao GoFundMe za pokrivanje troškova bolnice i pogreba, koji je već prikupio 24.213 dolara od cilja od 100 tisuća dolara od 438 donacija.

"Taylor je bila u bolnici puno puta otkako smo se vjenčali, što je utjecalo na našu financijsku situaciju, stoga nemamo nikakvo osiguranje", napisao je. “... Volim vas sve. Taylor vas sve voli. Hvala vam na svoj podršci i lijepim riječima tijekom ovog vremena".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
07. listopad 2024 08:37