StoryEditorOCM
Društvena mrežaPutnik iz pakla

Stjuardesa doživjela najopasniju situaciju tijekom leta: Ne znate tko sjedi pored vas i što mu može pasti na pamet

Piše Vijesti SD
30. svibnja 2023. - 16:39

Stjuardesa iz Srbije, Tina Grabez, ispričala je na svom TikTok profilu jednu situaciju kada su svi putnici mogli poginuti, a koja se situacija se dogodila prije nekoliko dana, te je putnicima uputila apel da u avionu poštuju pravila - piše Net.hr.

Ništa ne shvaćajte olako i ne dopuštajte sebi greške zbog kojih mogu nastati veliki problemi.

Skoro su svi poginuli

- Mislila sam da je nemoguće da se ovo dogodi. Prije dva dana je putnik u avionu otvorio vrata tijekom leta - objasnila je na TikToku.

Zatim je nastavila:

- Sigurno se pitate kako nisu svi automatski ispali van, hvala Bogu bili su blizu slijetanja i tek nekih 200 metara iznad zemlje. Inače su unutarnji i vanjski tlak bili gotovo ujednačeni, a i svi putnici su bili vezani. Međutim da se ovo nekim čudom dogodilo na nekoj većoj visini, bila bi skroz druga priča jer sve što nije pričvršćeno za avion, krenulo bi ispadati. Ali šanse su da na većoj visini zbog tlaka i brzine aviona, vrata se ne bi ni mogla otvoriti.

Uvijek se vežite

Stjuardesa ovim putem apelira da uvijek budete vezani dok putujete avionom jer ne znate tko sjedi pored vas i što mu može pasti na pamet.

- Ovo je dobar podsjetnik da uvijek budete vezani. Na svu sreću avion je sigurno sletio i svi su preživjeli, rekla je stjuardesa - piše Net.hr.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 19:14