StoryEditorOCM
Društvena mrežaMORA SE DIJELITI

Kontroverzni Brazilac koji je u braku s devet žena ostaje bez jedne - i planira oženiti još dvije! Njima to ne smeta

Piše MOZAIK SD
30. svibnja 2023. - 16:19

Brazilac Arthur O‘Urso dospio je na naslovnice diljem svijeta prošle godine kada su se on i njegove djevojke stupili u brak. Maneken je prije toga već bio u službenom braku s partnericom Luanom Kazaki pa do velike fešte nije došlo jer je poligamija u Brazilu zabranjena.

No, tada je tvrdio da želi slaviti slobodnu ljubav te da je zapravo buntovnik koji se bori protiv monogamije. S druge strane, jedna od njegovih supruga, Agatha, sada ga je odlučila ostaviti jer je shvatila da ovakav život nije za nju, piše Muški magazin.

"Želi me imati samo za sebe", izjavio je Arthur. – Nije imalo smisla, moramo dijeliti. Jako sam tužan zbog rastanka, ali sam istovremeno još više iznenađen njezinim izgovorom. Tvrdila je da joj nedostaje monogamna veza. Moje druge žene krivo su shvatile njezin stav i zaključile da je prihvatila brak radi avanture, a ne zbog pravih osjećaja. Znam da sam izgubio ženu, ali sada je neću zamijeniti."

Međutim, Arthur koji tvrdi da zarađuje preko 67.000 eura mjesečno preko svog OnlyFans računa već gleda u budućnost i planira oženiti još dvije žene.

 "Imam san, želja mi je uvijek biti s deset žena." Imam samo jednu kćer, ali se nadam da ću sa svakom od svojih žena imati barem jedno dijete. Mislim da bi bilo nepravedno imati dijete samo s jednom ili dvije., kazao je.

 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
19. travanj 2024 19:18