Ticker 1

Prijelomna vijest

Ticker 2

Koronavirus
StoryEditor
Društvena mrežaTeška situacija

Komičarka Marina Orsag nakon jakog potresa u Zagrebu ostala bez krova nad glavom: ‘Nemamo više gdje živjeti‘; Poznati Hrvati javljaju se s ulica

Piše PSD
22. ožujka 2020. - 13:10
Darko Tomaš/Hanza Media

Stand up komičarka Marina Orsag, poznata domaćoj publici po svojim nastupima u novoj sezoni showa "Tvoje lice zvuči poznato", oglasila se na Facebooku nakon jakog potresa koji joj je uništio mjesto stanovanja.

- Za sve koji/e brinu... dobro smo i ja i Zvonko. Nemamo više gdje za živjeti, al i to će se riješiti. Stay positive and away from people!! - napisala je Marina i zamolila sve da ju u ovim trenucima zabrinuti ne zovu.

- Javit ću se. Dobro sam, al sam još u šoku i neda mi se ponavljat jednu te istu priču. Kad dođem sebi, javim se. Trenutno idem odspavat malo u autu, pa kad prođe ovo sve idem vidjet jel se šta da spasiti iz stana. Hvala vam svima na brizi - poručila je optimistično Orsag.

Jutros je oko 6:23 sata potres magnitude 5.3 po Richteru zatresao Zagreb. Nakon pola sata uslijedio je još jedan, pa i još jedan, oba blaža. Ovo je najjači potres koji se dogodio u Zagrebu u posljednjih 140 godina.

Brojni su se Zagrepčani oglasili na društvenim mrežama komentirajući kako se nose sa situacijom u kojoj ih je zbog kućne karantene kao mjere sprječavanja širenja koronavirusa, podrhtavanje tla potjeralo na ulice. Danas je, k tome, u Zagrebu hladno, oko 6 stupnjeva Celzijevih.

O potresu su se oglasili i Nives Celzijus, Ella Dvornik, Sonja Kovač i Dalibor Petko.

- A šta vi radite danas? Mene je iz noćne more bijega iz Malezije od više prirodnih katastrofa, gdje sam se jedva uspjela s djecom ukrcat na avion za Singapur probudio potres. Moram priznati da sam se u tom trenutku pozdravila sa životom ne znajući više jesam li u Maleziji, u avionu ili svom krevetu... Sat i pol poslije još uvijek se tresem što od hladnoće što od panike. Recite mi da ste i vi vrištali od straha... - napisala je Nives na svom Instagramu uz fotografiju na kojoj sjedi ispred na drvoredu sa sinom Leoneom, kćeri Taishom te psom Lordom.

"Nadam se da ste dobro", poručio je sugrađanima reper Edo Maajka uz fotografiju napuklog zida u stanu.

#MARINA ORSAG#NIVES CELZIJUS#POTRES U ZAGREBU

Izdvojeno