StoryEditorOCM
Društvena mrežacoitus interruptus

‘Grozne li zmije, mogla ih je pustiti da završe.‘ Pogledajte video: dok su žabe bile u ljubavnom klinču na stijeni...

Piše mozaik sd
27. svibnja 2024. - 16:38

Jedan američki fotograf za vrijeme planinarskog izleta u Kaliforniji snimio je video koji je u nekoliko dana skupio više od 15 milijuna pregleda na Instagramu, gdje uglavnom  objavljuje sminke zmija. Uslijedile su i stotine komentara pratitelja koji su ostali impresionirani ovim zornim primjerom "kruga života", prenosi Večernji list.

Na snimci se može vidjeti kako dvopruga zmija podvezica (Thamnophis hammondii),  vrsta vodene zmije endemska na tom području Sjeverne Amerike, vreba dvije žabe koje su se upravo bile našle u strastvenom odnosu na stijeni iznad vode.

Tamna zmija oprezno ih je vrebala prije nego što je zgrabila jednu od žaba. Sve tri životinje pale su u vodu gdje je jedna žaba uspjela pobjeći dok je druga stradala. Fotograf Jaden istaknuo je da je zmijin lovački pothvat trajao 15-20 minuta, a on je snimio samo vrhunac drame.

"Koja bezobrazna zmija, da sam na njezinu mjestu, čekao bih da završe pa se onda počastio... Kada te bivša ‘zmija‘ vidi kako uživaš s novom curom...", neki su od komentara ispod videa...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
17. lipanj 2024 13:05