StoryEditor
Društvena mreža‘dugo i teško‘

Chrissy Teigen pokazala tijelo nekoliko mjeseci nakon gubitka bebe: ‘Svaki pogled u ogledalo podsjeća me na ono što je moglo biti. Frustrira me to‘

Piše M.P.
23. prosinca 2020. - 22:09
AFP

Chrissy Teigen objavila je na Instagramu selfie koji pokazuje kako izgleda njeno tijelo nekoliko mjeseci nakon gubitka treće bebe. Supruga glazbenika Johna Legenda u listopadu je, u petom mjesecu trudnoće, izgubila bebu.

Prošla su skoro tri mjeseca a fotografija u uskoj haljini otkrila je da i dalje ima trudnički trbuščić.

"Ovo smo ja i moje tijelo jučer. Iako nisam trudna, svaki pogled u ogledalo podsjeća me na ono što je moglo biti. Ne znam zašto i dalje imam trbuščić. Frustrira me to. Ponosna sam na to kamo je ovo putovanje odvelo moje tijelo i um. Sretna sam što imam dvoje nevjerojatne djece koji se transformiraju u velike male ljude iz dana u dan", dodala je.

Nakon gubitka djeteta Chrissy je krenula psihologu kako bi se lakše nosila s tugom.

"Chrissy ide na savjetovanje kako da se nosi s tugom. To će biti dugo i teško putovanje. Radi na sebi i pokušava ostati pozitivna", rekao je izvor blizak manekenki.

Sinčiću kojeg su izgubili ona i suprug John dali su ime Jack. Par ima četverogodišnju kćer Lunu i dvogodišnjeg sina Milesa. 

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
09. travanj 2021 18:05