StoryEditorOCM
ŽupaDođite u Kupare, zabava je zajamčena

Triathlon klub Dubrovnik poziva na Mini akvatlon za najmlađe

Piše DV
7. kolovoza 2023. - 16:03

Predstojećeg vikenda, u subotu, 12. kolovoza, održat će se Mini akvatlon za najmlađe u organizaciji Triathlona kluba Dubrovnik.

Utrka starta u Kuparima u 9 sati, kad će promet biti potpuno zatvoren na dionici trčanja od 9 do 9.30 sati. Sudjelovat će djeca od 8 godina od 12 godina, a dionica uključuje 100 metara plivanja i kilometar trčanja.

image

Za djecu se pripremaju brojni izazovi na Akvatlonu

Zoran Ateljević

Prema propozicijama, jedan roditelj ili staratelj mora biti prisutan na utrci na koju je obvezno ponijeti opremu za plivanje i trčanje:

- Plivanje u moru podrazumijeva svladavanje dionice od 50 metara u jednom pravcu, okret oko bove, i natrag 50 metara do izlaska iz mora na plažu do tranzicijske zone. Slijedi oblačenje obuće za trčanje, te se trče dva kruga po 500 metara prije ulaska u cilj - najavljuju organizatori, uz napomenu kako mališani mlađi od 8 ili stariji od 12 godina ne mogu sudjelovati. Svi sa sobom trebaju ponijeti opremu za plivanje i opremu za trčanje, a sudjelovanje je na vlastitu odgovornost. Više informacija o registraciji za natjecanje može se dobiti kod Zorana Ateljevića, na mobitel broj 091/1129200.

 

 

30. travanj 2024 18:19