StoryEditorOCM
NeretvaIspred crkve Kraljice neba i zemlje u Pločama

Održan šesti po redu koncert duhovne glazbe Krist na žalu. Pogledajte atmosferu

Piše Ante Šunjić
1. srpnja 2024. - 19:13

Ispred crkve Kraljice neba i zemlje u Pločama, pred mnoštvom nazočnih, održan je šesti po redu koncert duhovne glazbe Krist na žalu. Organizator koncerta bio je VIS Krila ljubavi, uz potporu pločanske župe.

Izvođači, koji su, kako je istaknula voditeljica VIS-a Krila ljubavi Jasna Vrdoljak, „dočarali nebesku melodiju“ bili su: Speramus iz Dubrovnika, Đuro Radeščak, Vanessa Mioč, Andrej Grozdanov, sestre Palić i prateći bend pod vodstvom Antonia Grkeša, a program su vodili Darko Rapić i Marin Periš.

Osim izvođačima, organizatori koncerta zahvalili su pločanskom župniku don Anti Bitunjcu, „čija je neumorna predanost i mudro vođenje pomoglo Krilima ljubavi da organiziraju ovaj koncert“, Gradu Ploče, gradonačelniku Miši Krstičeviću i gradskim službama koji su „prepoznali vrijednost našeg rada i podržali nas, omogućivši nam da letimo još više“, Udruzi branitelja Grada Ploča, klapi Stina i svim volonterima, sponzorima, donatorima medijskim pokroviteljima.

„Posebno zahvaljujemo našim divnim ženama, majkama i bakama, čiji su kolači unijeli dodatnu toplinu i domaću atmosferu u slavlje. Na kraju, s velikom zahvalnošću obraćamo se vama, dragi posjetitelji, koji ste svojim dolaskom dali smisao našem trudu. Neka nas Krist blagoslovi i prati kroz cijelu godinu te se ponovno okupimo na ovom mjestu zadnju subotu u lipnju, sljedeće godine, u slavlju Njegove ljubavi. Neka ova simfonija zahvalnosti odjekuje u našim srcima i inspirira nas da u svakodnevnom životu širimo dobrotu i ljubav, one darove koje smo ovog dana tako bogato primili“, poručila je Vrdoljak.

01. srpanj 2024 19:14