StoryEditorOCM
KorčulaIN MEMORIAM

Preminuo je dugogodišnji glazbenik, hvala mu za ljubav!

Piše Dora Lozica
24. travnja 2024. - 15:00

Otišao je u tišini okružen sa svojim najmilijima, umro je naš dugogodišnji član i maestro Spaso Krajančić, objavili su na fb stranici Glazbene udruge Crnomiri Čara. Spaso Krajančić bio je i dobitnik nagrade Grada Korčule 2019. godine.

- Posljednji nastup u javnosti bio mu je na Uskrs, upravo na Uskrsnom koncertu svojih Crnomira kada je obilježio punih 70 godina sviranja i djelovanja u svojoj udruzi koju je neizmjerno volio. I tada je bio sretan što je potvrdio da nam je u svoje naslijeđe ostavio bogatstvo koje ćemo u budućnosti baštiniti i čuvati. Hvala mu na svemu,na svakoj riječi,napisanoj noti,otpjevanom stihu...Hvala mu za upornost,požrtvovnost...Hvala mu za ljubav...

- Pogreb našeg Spasa bit će u četvrtak 25.04.2024.g. s početkom u 16.00 h i kreće iz Crkve Sv.Petra u Čari. Cijeloj obitelji upućujemo duboke izraze sućuti, naše misli sada su s vama. U nebeskom raju čekaju ga naši svirači, čeka ga njegov orkestar.Kada zagrli svoje voljene održati će svečani rajski koncert pod svojim ravnanjem, tempo će biti njegov forte. Maestro, do nekih novih susreta tamo negdje, negdje gore. Počivao u miru Božjem!

24. travanj 2024 15:00