StoryEditorOCM
KonavleOPREZNO VOZITE

Zbog opasne ‘igre‘ u Konavlima netko vrlo lako može izgubiti glavu. Pogledajte čime je netko prepriječio cestu

Piše Dubravka Marjanović Ladašić
27. rujna 2024. - 19:02

Gorjan Dugonjić nedavno je na fb stranici grupe Zavazda Konavle podijelio fotografiju situacije koja je izgledala nestvarno. Nasred ceste - kojom inače prometuje jako puno vozila - našle su se drvene palete složene kao ograda!

image

Neugodno iznenađenje u 2 ujutro na cesti na Zvekovici

Privatni Arhiv/

Ni on sam u tom trenutku nije znao što ga je to snašlo. Nakon što je objavio fotografiju na facebooku, u komentarima su mnogi nagađali razloge. Neki su napisali da je sigurno neki škerac u pitanjuu, dok su drugi bili mišljenja da je riječ o čeki na divlje prace.

Naš sugovornik se kasnije malo raspitao o doživljenom ‘susretu‘ s ogradom na putu, koju je na sreću izbjegao i nije nastradao, što ne znači da se to ne može ponoviti i ne daj Bože, uzrokovati teže posljedice.

VRLO OPASNO

- To se dogodilo na Zvekovici ispod praonice rublja - rekao nam je Gorjan. - A po komentarima - nije prvi put! Dobio sam informaciju da su to neka djeca stavila. Tko će ga znati... U svakom slučaju, vrlo je opasno - komentirao je i poslao nam fotografije lokacije.  

image

Gorjan Dugonjić

Privatni Arhiv/
image

Dio ceste na kojem mu se nedavno ispriječila ograda od paleta

Privatni Arhiv/

- Dogodilo mi se to u 2 ujutro. Vraćao sam se s jedne svadbe koju sam odradio i već sam bio umoran, pa sam skoro ‘proletio‘ kroz njih putničkim kombijem - govori Gorjan.

image

Palete je maknuo s ceste i još su tamo

Privatni Arhiv/

- Palete koje sam maknuo još su dolje kraj puta - istaknuo je na kraju, upozoravajući da ih netko, tko je to već činio, može ponovo postaviti na put i ugroziti sigurnost sudionika u prometu.

27. rujan 2024 19:04