StoryEditorOCM
DubrovnikNAKON NAŠE OBJAVE

Reagirali iz ‘Arome‘: Ubuduće ćemo odabrati manja vozila za ulazak u Grad, kako bismo pružali više slatkog zadovoljstva, a manje zabave na društvenim mrežama

Piše dv
2. kolovoza 2022. - 16:20

Nakon što smo jutros objavili fotografiju dostavnog vozila na Vrtima od Ploča reagirali su iz tvrtke Aroma Global 3 d.o.o. i potvrdili kako imaju dozvolu izdanu od strane Grada Dubrovnika za ulazak u grad i prolazak ispod Vrata od Ploča te  njihovo  dostavno vozilo – hladnjača gabaritima odgovara širini i visini prolaza.

-Proteklih mjeseci više smo puta bez poteškoća prolazili ispod vrata i obavljali dostave za aROMA, gelato experience boutique u Gradu. Danas smo također uspješno obavili dostavu, a s obzirom da je na dostavi bio novi vozač, prolazak je nešto duže potrajao te je tada nastala i fotografija objavljena na Facebook grupi… Na sve gledamo s vedrije strane, pa tako možemo i zaključiti da je današnja dostava imala dva pozitivna rezultata: pružila je Dubrovčanima priliku da se zabave i nasmiju, ali i dopremila najbolji gelato u Hrvatskoj u Grad i tako im pružila priliku da si zaslade i večer. No, ubuduće ćemo ipak odabrati manja vozila za ulazak u grad, kako bismo pružali više slatkog zadovoljstva, a manje zabave na društvenim mrežama - naveli su iz Aroma Global 3.d.o. 

25. lipanj 2024 01:29