StoryEditorOCM
DubrovnikPANTARUL

Pričali smo s vlasnicom kultnog dubrovačkog restorana iza kojeg stoji ljubavna priča, otkrila nam je dva sjajna recepta

Piše Gabrijela Bijelić
29. studenog 2024. - 14:16

Možda nemaju terasu ni pogled od pet zvjezdica na Grad, ali imaju ono najvažnije – dušu. Dubrovački restoran Pantarul, čuvar dveri Lapada, smjestio se tik do nogometnog stadiona i blizu gurmanima koji znaju gdje otići ako se želite pogostiti kao kod kuće.

U prvom desetljeću postojanja, pravo je vrijeme za mali rezime poslovnog pothvata u koji se te 2014. upustilo troje entuzijasta, iskusnih profesionalaca: Ana-Marija Bujić, Milan Vasić i Đuro Šiljug.

S damom i neformalnom glasnogovornicom restorana Anom-Marijom, protresli smo malo povijest i aktualni trenutak, te zavirili u blisku budućnost Pantarula.

Ove godine obilježavate deset godina uspješnog rada Pantarula. Kako je on nastao, što Vas je vodilo i kako ste odabrali baš ovo dubrovačko ime za restoran?

CIJELI TEKST PROČITAJTE OVDJE

 

 

29. studeni 2024 14:16