Možda nemaju terasu ni pogled od pet zvjezdica na Grad, ali imaju ono najvažnije – dušu. Dubrovački restoran Pantarul, čuvar dveri Lapada, smjestio se tik do nogometnog stadiona i blizu gurmanima koji znaju gdje otići ako se želite pogostiti kao kod kuće.
U prvom desetljeću postojanja, pravo je vrijeme za mali rezime poslovnog pothvata u koji se te 2014. upustilo troje entuzijasta, iskusnih profesionalaca: Ana-Marija Bujić, Milan Vasić i Đuro Šiljug.
S damom i neformalnom glasnogovornicom restorana Anom-Marijom, protresli smo malo povijest i aktualni trenutak, te zavirili u blisku budućnost Pantarula.
Ove godine obilježavate deset godina uspješnog rada Pantarula. Kako je on nastao, što Vas je vodilo i kako ste odabrali baš ovo dubrovačko ime za restoran?
CIJELI TEKST PROČITAJTE OVDJE
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....